VIDEO. SUA: Corpul copilului înecat joi, recuperat de salvatori. Este băiatul unui cuplu de moldoveni

VIDEO. SUA: Corpul copilului înecat joi, recuperat de salvatori. Este băiatul unui cuplu de moldoveni

Salvatorii americani au recuperat corpul băiatului de 11 ani la o zi după ce acesta a plecat să se scalde într-un lac din comitatul Barrow (Georgia, SUA). Este copilul unui cuplu de moldoveni, stabiliți în Statele Unite, transmite postul de televiziune FOX 5 Atlanta citat de Agora.

Seara joi, în jurul orei 6:30, Andrei Iurco, de 11 ani, fratele său de 9 ani, și un alt băiat se aflau într-o barcă pe lacul de lângă Hancock Road.

„Un val venea spre barcă, așa că a sărit în apă pentru a-i salva cel puțin pe ceilalți doi băieți”, a declarat un membru al familiei la un post de radio local.

Publicitate

Oficialii spun că Iurco a sărit, dar nu a reușit să ajungă la țărm, pentru că nu avea vestă de salvare.

Băiatul frecventa școala elementară din Holsenbeck. Joi a fost ultima zi de școală.

„Școala s-a terminat și copii s-au dus la iaz pentru a sărbători evenimentul. Din nefericire, s-a întâmplat tragedia”, a declarat Scott Dakin, de la serviciile de urgență din comitatul Barrow.

Echipele de salvare au început operaţiuni de căutare în seara zilei de joi, dar au fost nevoite să le întrerupă pe timp de noapte. Căutarea a fost reluată a doua zi în jurul orei 7 dimineața cu sonar și echipele specializate de scafandri. Operațiunea a durat cea mai mare parte a zilei.

„Suntem cu toți în șoc. Nu ne venea să credem, este greu de crezut. Ultimele cuvinte ale sale au fost „Ajută-mă, Doamne!”. Încerca să înoate înapoi, încerca să supraviețuiască. Mama s-a rugat toată noaptea”, a spus un membru al familiei.

http://up.anv.bz/latest/anvload.html?key=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

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal