Tinerii sunt invitați să participe la primul eveniment Microsoft YouthSpark Live în Moldova

Tinerii sunt invitați să participe la primul eveniment Microsoft YouthSpark Live în Moldova

Tehnologia transformă lumea în care trăim și va continua să o revoluționeze în moduri pe care nici nu putem să ni le imaginăm acum. Inovațiile tech contribuie la soluționarea celor mai importante probleme și provocări pe care le întâmpină omenirea, influențează toate aspectele vieții noastre și generează continuu o serie de oportunități extraordinare. 

Cunoaște aceste oportunități și pregătește-te pentru un viitor promițător în cadrul primei ediții Microsoft YouthSpark Live în Moldova, un eveniment dedicat tuturor tinerilor care vor să crească, să se afirme și să reușească într-o lume transformată de tehnologie. YouthSpark Live Moldova se va desfășura la data de 30 mai, cu începere de la ora 11.00, în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill. Vezi agenda evenimentului aici.

În cadrul YouthSpark live tinerii vor avea șansa să își contureze planuri clare de viitor, având toată susținerea din partea profesioniștilor, liderilor de industrie și comunitate. Pe parcursul întregului eveniment participanții:

Publicitate

● vor defini scopuri pe care vor să le atingă și pașii pe care trebuie să îi urmeze;● vor identifica abilitățile necesare realizării scopurilor;● vor înțelege cum tehnologia îi poate propulsa pe plan profesional;● vor cunoaște programe care îi pot ajuta să ajungă acolo unde își doresc.

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și este posibilă în baza înregistrării prealabile aici.

YouthSpark Live este un eveniment internațional, lansat de compania Microsoft, care își propune să ofere tuturor tinerilor acces la educație în domeniul IT, posibilitatea de a-și găsi o un loc de muncă atractiv și șansa de a dezvolta aptitudini de antreprenor. Evenimentul se concentrează pe trei direcții majore:

Angajare: Competențe în domeniul tehnologiei și pregătirea pentru toate posturile

Astăzi, aproape toate locurile de muncă necesită cel puțin un nivel de bază al competențelor digitale. De la aplicarea online pentru un loc de muncă și până la utilizare de instrumente online de comunicare, YouthSpark dispune de resurse care vă pot ajuta să obțineți instruire și să dezvoltați abilitățile necesare.

Cariere în domeniul IT: Crează-ți viitorul cu ajutorul tehnologiei

Tehnologiile sunt prezente masiv în toate sferele vieții noastre. Știința calculatoarelor este fundamentul multor inovații, iar numărul ofertelor de angajare pentru persoanele cu abilități în acest domeniu crește continuu. Joburile din domeniul tehnologiei implică creativitate, abilități de rezolvare a problemelor, gândire critică. Opțiunile pentru cei care îmbrățișează specialități IT sunt nelimitate.

Antreprenoriatul: creați și dezvoltați o afacere

Dincolo de o idee grozavă, lansarea și succesul unei afaceri proprii necesită abilități și cunoștințe specifice. Găsiți abilitățile și resursele care vă pot ajuta să vă dezvoltați mai eficient afacerea!

Participanții vor avea posibilitatea să lucreze la planul lor de acțiune chiar în cadrul evenimentului, cu sprijinul reprezentanților Microsoft și al liderilor comunității. Ei vor vedea care sunt aspirațiilor altor tineri și vor primi feedback pentru ideile lor.

YouthSpark Live în Moldova este organizat de Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC în parteneriat cu Microsoft.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal