VIDEOGRAFIC. Lansarea subsidiarei braziliene IT - Stefanini - la Chișinău

VIDEOGRAFIC. Lansarea subsidiarei braziliene IT - Stefanini - la Chișinău

La Chișinău a fost lansat oficial subsidiara companiei braziliene Stefanini. La eveniment au participat reprezentanții companiei din România Sabin Gîrlea, Applications Operations Director, Olga Botușan, HR Manager Romania/Polonia/Moldova & EMEA Recruiting Manager și Eduard Panfile, Site Manager Moldova. Sediul Stefanini Moldova este situat în Centrul de Business International Le Roi, subsidiara locală, în prezent, are 65 de angajați. 

Multinaționala braziliană se specializează pe furnizarea de servicii de suport IT și dezvoltare software. Compania deservește sectoare precum E-Comerț, telecomunicații, asigurări, infrastructură IT, turism, utilizând cele mai performante tehnologii ca Java, .NET, Javascript, PHP, C/C++, Mobile, având în portofoliul de clienți companii de top din întreaga lume: Heinz, Hilton Hotels and Resorts, Levi Strauss, Eurocontrol, Ford Motor Company, etc.

Stefanini organizează anual stagii de practică pentru tinerii specialiști, oferindu-le posibilitatea să își îmbunătățească cunoștințele de bază din domeniu și să învețe mai multe, cu o ulterioară posibilitatea de a se alătura echipei.

Publicitate

„Le oferim tinerilor posibilitatea de a-și dezvolta cariera într-o companie multinațională. Fiind expuși din start unui mediu internațional, angajații Stefanini capătă experiența necesară pentru a deveni specialiști foarte buni, într-o companie de top. Am identificat în Republica Moldova un potențial foarte bun, pentru că aici se pune accent puternic pe educație și mai ales există dorința de a lucra și de a dezvolta domeniul IT”, spune Sabin Gîrlea.

Angajaţii Stefanini beneficiază de un pachet salarial atractiv, traininguri IT și Soft, posibilitatea de a dezvolta o carieră într-un mediu internațional, echipă prietenoasă și tânără, dar şi de o serie de beneficii extrasalariale.

Toți cei care vor să își înceapă sau dezvolte cariera în cadrul companiei Stefanini își pot depune CV-urile online.

Despre Stefanini

Stefanini este o companie braziliană cu peste 30 de ani de experiență în furnizarea de servicii IT la nivel mondial, de la externalizarea infrastructurii IT până la dezvoltarea aplicațiilor software. Aceasta are o prezență directă în 39 de țări, prin cele 88 de birouri din întreaga lume și are un portofoliu de peste 500 de clienți activi. Clienții vin din sectoare precum servicii financiare, industria prelucrătoare, telecomunicații, industria chimică, servicii, tehnologii, sectorul public și beneficiază de un set complet de servicii mature și profesionale, care acoperă întregul ciclu de viață al unei aplicații.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal