„Să nu mizați pe minciunele și pe gogonele. Peste 600 de dosare, dl Ghimpu, are nepotul dumitale primar general și administrația Primăriei la Procuratură. Când vor începe să explodeze? Dumnezeu știe, dar cu certitudine vor exploda atunci când seara vi se va spune că împreună veți ferici poporul moldovenesc”, a mai declarat atunci Filat.

În același discurs, Filat a mai vorbit și despre cum se face justiția în Republica Moldova.

„Deciziile nu se iau la Procuratura Generală, deciziile nu se iau la CNA sau în instanța de judecată, nu la CCA, nu pe Tighina 32 la Partidul Democrat. Deciziile se iau pe strada Cantemir”, a mai adăugat fostul premier. 

Urmărește aici ultimul discurs la lui Vlad Filat ținut în Parlament

Amintim că aseară, primarul general de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut pentru 72 de ore fiind acuzat de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată din Capitală. 

Anterior, după reținerea adjunctului său Nistor Grozavu și a șefului Direcției transport și căi de comunicații, Chirtoacă declara că dosarul a fost deschis la finele anului 2015. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!