Ce destinații pentru vacanță oferă agențiile de turism și cât costă sejururile în 2017

Ce destinații pentru vacanță oferă agențiile de turism și cât costă sejururile în 2017

Dacă unii își pregătesc carul de cu iarnă, alții îl caută abia acum. Suntem în plin sezon de planificare a vacanței de vară, atunci când alegem unde să petrecem zilele de odihnă bine meritate și atât de așteptate. Fie că alegem să plecăm cu persoana dragă sau cu un grup de prieteni, destinația aleasă trebuie să fie una care să ne convină atât financiar, cât și cultural, scrie Ea.md.

„La mare căutare sunt vacanțele spre Europa și anume Bulgaria, Turcia, Muntenegru, fiind convenabile ca preț și destinație. Pentru un sejur, moldovenii sunt dispuși să achite de la 150 de Euro până la 500 de Euro de persoană. Cele mai convenabile fiind pachetele care includ transportul tur-retur.

Pentru a face economie, recomand planificarea vacanței pentru lunile mai-iunie. La polul opus fiind vacanțele planificate în iulie-august care sunt mai scumpe. Ceea de ce uită moldovenii este că, pe lângă plajă, apă și soare, se organizează și excursii pentru a putea descoperi cultura locală”, declară pentru Ea.md Irina Miloș-Ciurea, director Travel Point.

Publicitate

Autor:

„La fel de solicitate sunt și destinațiile montane, fiind o alternativă pentru cei ce au interdicție din partea medicului pentru a se expune prea mult la soare. Acolo puteți beneficia de aerul curat, temperaturile confortabile pe timp de caniculă, proceduri în scopuri curative din stațiunile balneare.

„Printre destinațiile solicitate în sezonul estival de anul acesta se numără:

Muntenegru, Corfu, Turcia, Grecia, Bulgaria, Spania, Italia, iar printre destinațiile noi apărute sunt Zakhynthos, Kusadasi, Valencia, Portugalia. Acestea oferă posibilitatea de a admira locuri unice, care merită a fi văzute grație formelor de relief rar întâlnite, monumente de o importanță istorică, dar și vederile captivante. Din program fac parte și descoperirile gastronomice. Cum orice destinație își are turistul său, în dependență de preferință și temperament, pentru odihna activă recomand Muntengru și Corfu, Spania și Grecia”, relatează pentru Ea.md, Tatiana Juraveli de la agenția Condor Tourism.

„Costul pentru un sejur începe de la: 99 euro pentru Bulgaria, și include transportul, cazarea, masa de la micul dejun + asigurare, și poate ajunge la 280 de Euro în Cofru: incluzând zbor avia, cazare, masă, transfer și asigurare. Cei care preferă călătoriile de tip „all inclusive”, aleg destinații precum Turcia și Bulgaria. Pentru copii se oferă vacanțe în tabere de odihnă, iar costul lor este de la 196 Euro pentru 10 zile cu 3 mese, transport și asigurare medicală”, mai spune aceeași sursă.

„Atunci când se încheie un contract cu o agenție de turism este garantată cazarea și primești toate informațiile utile pentru vacanță. Iată de ce recomand ca înainte de toate, să analizeze bine agenția de turism unde urmează să rezerve vacanța: să fie licența valabilă, să primească un contract, cecuri și vouchere turistice, pentru a evita situațiile neplăcute care pot apărea”, a mai spus pentru revista noastră Tatiana Juraveli, Condor Tourism.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal