Astfel, într-un local au fost surprinşi în flagrant peste 23 de jucători şi 10 persoane angajate ilegal, care prestau servicii de organizare a turneelor de poker sportiv şi contra plată. De aici, poliţiştii au depistat şi ridicat 8 mese de joc, 22 447 fise de poker, 6 televizoare, precum şi purtători electronici de stocare a informaţiilor. Taxele percepute de la jucători variau de la 100 lei până la 500 lei, precum şi comercializarea separată a fiselor la dorinţa fiecărui client la diferite preţuri.

În al doilea local au fost depistaţi 10 jucători şi 3 angajaţi. Poliţiştii au ridicat 3 mese de joc, bani în sumă de 6 850 lei, obţinuţi în urma partidelor de joc, pecum şi fise de poker. Aici clienţii achitau bani în sumă de  1000 lei, pentru a participa la partidele de joc.

Prin urmare, activităţile au fost sistate iar încăperile special amenajate sigilate conform procedurii, fiind depistate şi baruri destinate deservirii clienţilor cu băuturi alcoolice, articole din tutun şi băuturi răcoritoare, activând în lipsa actelor necesare. În această ordine de idei factorii de decizie din cadrul întreprinderilor n-aveau dreptul de a organiza jocuri de noroc în lipsa licenţei corespunzătoare şi riscă amenzi în mărime de la 27 000 lei la 47 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 200 de ore. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!