VIDEO. Cum poți ajunge la cea mai tare discotecă din Balcani

VIDEO. Cum poți ajunge la cea mai tare discotecă din Balcani

Muntenegru este pe bună dreptate supranumit raiul amatorilor de natură extraordinară, de mare pură și distracții cum numai cei cu sânge balcanic știu să organizeze. Este o destinație care a crescut mult ca și cerere în ultimii ani, iar amintirile și adrenalina adunată într-o călătorie la Marea Adriatică se merită pe deplin. Mai mulți turiști care au ales să meargă în Muntenegru cu Stil Tur ne povestesc emoțiile trăite și plăcerea de a descoperi un loc fantastic de potrivit oricărei vârste.

„Muntenegru este destinația perfectă pentru turistul activ: cel care vrea să călătorească, cel care vrea să vadă lucruri și locuri noi, cel care nu vrea să stea la o singură plajă, cel acre vrea să guste din toată bucătăria muntenegreană, care este una perfectă, cel care vrea să vadă și muntele și marea… Gătești opțiuni și pentru tânăr, care are de toate: marea extraordinar de frumoasă, multe plaje, în Budva, unde mergem noi strategic, este Top Hill - cea mai mare discotecă din Balcani, iar în spate cel mai mare Aqua Park din Balcani - cu siguranță au ce face tinerii. Dacă merg familiile la fel au opțiuni: care dintre copii nu va dori să meargă la Aqua Park, să se scalde într-o mare absolut azurie și curată, să meargă pe un traseu montan, etc. Noi am avut turiști pe 7 ani, Irinuța, care a făcut zipline, un gen de sport pe care mulți bărbați, mulți maturi nu se încumetă să îl facă…”, declară Elena Sava, director Stil TUR.

Irinuța este turista care merge de 2 ani în Muntenegru, deși are doar 7; e încântată de această destinație și o va alege și vara aceasta.

Publicitate

Irina Guțu, 7 ani

„A fost super. Foarte interesant. Acolo cel mai mult mi-a plăcut o mănăstire care a fost construită în piatră, în munte și din piatră creștea viță de vie. Cel mai mult îmi place în Muntenegru, pentru că acolo este un Zipline. E o instalație cu ațe, de ele sunt prinse scaune, te așezi pe ele și te duci pe ațe în jos”, mărturisește fără pic de teamă Irinuța.

Muntenegru este destinația perfectă pentru familii, pentru iubitorii bucătăriei marine și pentru cei cărora le place să mănânce copios.

Veronica Crețu, turistă

„Am călătorit în multe țări, deja le-am pierdut numărul… Însă cel mai mult ne-a plăcut Muntenegru, am rămas cu niște impresii extraordinare: dacă vrei să vezi muntele și să respiri aer curat - ai munte, dacă vrei marea și plăcere de la bronz și scăldat - ai mare; seara poți alege să mergi la discotecă sau într-un restaurant fain - ai bucătăria marină de la prima mână și gătesc foarte delicios. Am mers și în Grecia, am rămas cu impresii frumoase, însă Muntenegru este - Jos Pălăria!”, declară Veronica, o turistă care merge deja al treilea an în această destinație.

„Muntenegru este o țară deosebită. Suntem impresionați de cele văzute. Am combinat odihna, distracția, excursia și mulțumim Agenției „Stil Tur” pentru organizare și Buna desfășurare a acestei odihne”, remarcă un turist.

Muntenegru este raiul și pentru gașca de prieteni, care se pot distra până în zori la discotecă, admira priveliști extraordinare din parapantă, de la înălțimea zborului de pasăre sau aduna adrenalină, făcând rafting.

Ana-Maria Ursu, turistă

„Am mers în Muntenegru cu o prietenă de-a mea și am petrecut cea mai minunată vară pe care pot să o descriu și să o recomand prietenilor mei. Am făcut și rafting, fiind o experiență deosebită, iar după multe încercări, la final mănânci bucatele lor tradiționale - „Miaso iz podsace”. Este locul pe care neapărat trebuie să îl vezi: distracții multe, mâncare tradițională și peisajele minunate - tot ce trebuie să vezi într-o țară”, declară Ana-Maria.

Autor:

Destinația este tot mai solicitată, crescând de la 1-2 curse acum 3 ani la 14 ture cu autocarul și 14 cu avionul, de la începutul lunii iunie și până în septembrie. Stil Tur oferă 8 nopți cazare în Muntenegru, plus una în Belgrad, transportul tur-retur, 6 excursii bonus la doar 299 de euro. Dacă alegeți să zburați în Muntenegru, plăcerea vă va costa cu circa 100 de euro mai mult. Stil Tur te așteaptă pentru emoții de neuitat, o vacanță pentru toate gusturile și toate bugetele.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal