Vino și află de la un antreprenor în serie, din Germania, cum să creezi afaceri de succes în industria ospitalieră

Vino și află de la un antreprenor în serie, din Germania, cum să creezi afaceri de succes în industria ospitalieră

Pe data de 15 iunie, Dreamups Campus și Startup Grind Chișinău organizează un alt eveniment dedicat tinerilor antreprenori, startuperilor și celor din domeniul industriei ospitaliere și hoteliere. Cel de-al 14-lea eveniment din Seria Startup Grind Chișinău, îl aduce în calitate de invitat și speaker pe antreprenorul în serie din Germania, Martin Reents. <!--[endif]-->

Cine este speakerul? Martin Reents este fondatorul și directorul general al companiei Hetras, un software pentru managementul hotelier. În trecut, acesta a fondat și a coordonat o altă companie de success - Conject AG, ce oferea servicii SaaS pentru startupurile din domeniul construcției. Martin a recepționat câteva premii importante, cum ar fi: Antreprenorul Anului în Germania, Premiul pentru cel mai bun fondator german de companii și de două ori a fost ales câștigător al Premiului Național "Startsocial". De asemenea, în trecut a lucrat pentru BMW și McKensey. Pe data de 15 iunie, începând cu ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe Martin Reents, fondatorul Hetras, compania care:

- Este prima companie din Germania ce a dezvoltat o aplicație completă de internet-management pentru rețelele hoteliere;

Publicitate

- Îi are ca parteneri pe cei de la "FutureHotel" al Institutului Fraunhofer;

- A fost achiziționată în anul 2016 de către Shiji, una dintre cele mai mari companii chineze focalizată pe dezvoltarea indistriei hoteliere, la moment aceasta deține 90% din cota de piața din China în domeniul hotelurilor de lux.

...

Cumpără acum bilet, la un preț special, accesând linkul.

Programul evenimentului:

18.00 Networking și pizza. Vei lua cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri, dar și vei face cunoștință cu o mulțime de persoane interesate de industria globală hotelieră;

19.00 Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes a lui Martin.

20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să găsești prieteni noi. Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale. *Evenimentul este organizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova. Partener General Dreamups - Orange Moldova.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal