VIDEO. Trump şi-a făcut apariţia neanunțat la o nuntă organizată la clubul său. Reacția mirilor și invitaților

VIDEO. Trump şi-a făcut apariţia neanunțat la o nuntă organizată la clubul său. Reacția mirilor și invitaților

Preşedintele american Donald Trump şi-a făcut apariţia neanunţat, sâmbătă noapte, în timpul petrecerii de nuntă a unui cuplu proaspăt căsătorit, ce a avut loc la clubul său Trump National Golf Club din Bedminster Township, New Jersey, conform unui participant la eveniment, citat de CNN, scrie mediafax.ro.

Kristen Piatkowski şi Tucker Gladhill, un cuplu proaspăt căsătorit, au avut parte de surpriza vieţii lor sâmbătă seară: o vizită neaşteptată din partea preşedintelui american Donald Trump

Preşedintele Trump şi-a făcut apariţia mult după începerea petrecerii de nuntă, ce a avut loc în clubul Trump National Golf Club din Bedminster Township, New Jersey, potrivit unui invitat la eveniment.

Publicitate

Oaspeţii nu aveau idee că Trump, care şi-a petrecut weekendul la acest club, îşi va face apariţia la eveniment, până când agenţii serviciilor secrete americane au pătruns în sala plină de invitaţi cu câteva minute înainte de sosirea preşedintelui, pentru a asigura securitatea locului şi a fi siguri că oaspeţii nu îl vor deranja pe liderul de la Casa Albă.

Odată ce s-a aflat în mijlocul lor, Trump a întrebat de numele mirelui şi al miresei şi s-a lăsat fotografiat. Unul din martorii la eveniment a declarat că preşedintele a mai semnat şi câteva şepci pe care scria "Make America Great Again" şi le-a făcut cadou invitaţilor, unii dintre aceştia ovaţionându-l pe Trump şi scandând "U.S.A.!"

Trump made surprise stop at wedding reception last night at Bedminster. The crowd broke out into chants of "USA!" (Video obtained by CNN) pic.twitter.com/sfe6zFdOlI — Ashley Killough (@KilloughCNN) June 11, 2017

Autor:

Reprezentanţii Casei Albe nu prea au dat detalii cu privire la activităţile de weekend ale preşedintelui Trump în Bedminster. Membrii ataşaţi ai serviciului de presă nu au avut acces în club şi au aflat despre vizita preşedintelui la respectiva nuntă când au început să fie distribuite imagini pe reţelele de socializare.

Totodată, Trump a organizat duminică seară un eveniment privat de strângere de fonduri la clubul său pentru Tom MacArthur, Membru al Camerei Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii, înainte de a reveni la Washington.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal