Susține echipa Hospices Of Hope Moldova la HospiceBikeTour2017

Susține echipa Hospices Of Hope Moldova la HospiceBikeTour2017

Susține cei 15 cicliști care vor parcurge peste 700 km pentru cei care nu vor fi capabili să o facă vreodată.

...

În perioada 19-23 iunie, o echipa formată din 15 cicliști vor cuceri o parte consistentă din teritoriul Moldovei și al României parcurgând peste 700 de KM pentru cei care nu vor fi capabili să o facă vreodată. Startul se va da din Chișinău și va merge pe ruta Iași - Lacul Bicaz - Miercurea Ciuc - Brașov (Hospice Casa Speranței) și vor finaliza cursa lor la Hospice Casa Speranței din București. Scopul evenimentului este a de a colecta fonduri pentru a susține munca depusă de Hospices of Hope în Moldova, și anume dezvoltarea serviciilor de asistență medico-socială dedicate copiilor și adulților cu boli incurabile sau condiții limitatoare de viață din raioanele Moldovei.

Publicitate
...

Prințul Nicholas de Roumanie Medforth-Mills este unul dintre Ambasadorii la Hospice Bike Tour 2017, alături de Andrei Tchmil și Daniel Sărdan, cicliști renumiți pe arena internațională.

...

...

Deoarece startul turului se apropie și campania de colectare este în toi, vă invităm să îi cunoașteți și să îi susțineți pe participanți în data de 15 iunie 2017, de la ora 18.30 pe str. Armeneasca 13A. Puteți afla mai multe detalii despre evenimentul de pe pagina de Facebook a acestuia.

...

Totodată, cei care doresc să își arate suportul față de Hospices of Hope pot face o donație pe platfoma Guvern24.

Pentru mai multe informații despre #HospiceBikeTour2017 și evenimentul din 15 iunie, vă rugăm să contactați organizatorii la [email protected] / 060394306.

Evenimentul este organizat cu sprijinul la Kaufland, Mobiasbancă - Groupe Société Générale și Amazon - Development Center Romania.

Hospices of Hope este o organizație de caritate fondată în Marea Britanie, care se află la cea de a 25-a aniversare și care susține consolidarea și dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă (asistență medicală, socială și psiho-emoțională) oferite persoanelor care suferă de boli incurabile, sau condiții limitatoare de viață în regiunea de Sud-Est a Europei.

În Republica Moldova, Hospices of Hope susține și dezvoltă serviciile de îngrijire paliativă încă din 2008 în zona Chisinaului. Din 2017, Hospices of Hope și-a redirecționat atenția înspre nevoia acută de a dezvolta și de a susține, prin organizații specializate și de caritate, copiii și adulții care suferă de condiții limitatoare de viață din raioanele Republicii Moldova.

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal