Moldtelecom a primit „Mercuriul de Aur” pentru încrederea consumatorilor și contribuția majoră la dezvoltarea economiei țării

Moldtelecom a primit „Mercuriul de Aur” pentru încrederea consumatorilor și contribuția majoră la dezvoltarea economiei țării

Compania Moldtelecom a fost decernată cu premiul mare - „Mercuriul de Aur”, în cadrul concursului naţional „Marca Comercială”, ediţia a XIV. Acest fapt confirmă statutul Companiei Moldtelecom - de lider incontestabil pe piaţa serviciilor de telecomunicaţii din Republica Moldova. 

Trofeul „Mercuriul de Aur” şi diploma de onoare au fost obţinute în cadrul nominaţiei Marca Consacrată, la categoria produse şi servicii în domeniul tehnicii şi telecomunicaţiilor, pentru recunoaştere majoră din partea consumatorilor şi contribuţia adusă de companie la dezvoltarea economiei ţării. Aceste premii sunt reflecţia aprecierii date companiei de către abonaţi, care tot mai mult aleg serviciile Moldtelecom pentru calitate şi experienţă superioară în utilizare.

Pe lângă aceste două nominalizări importante, Moldtelecom a obţinut şi titlul de Diplomat în cadrul concursului - Realizări în domeniul calităţii. Compania a făcut investiții considerabile în construcția și dezvoltarea unei infrastructuri stabile pe baza căreia sunt prestate serviciile de Internet fix în bandă largă. Respectiv, peste 99% dintre abonații Moldtelecom beneficiază acum de servicii de calitate, chiar și în condiții meteo extrem de dificile.

Publicitate

Moldtelecom investeşte continuu în dezvoltarea serviciilor inovative ca să pună la dispoziția clienților soluții complete, perfect adaptate necesităților lor de comunicare, devenind în acest fel alegerea numărul 1 la serviciile de telecomunicații.

Pe parcursul ultimului an, Moldtelecom, primul operator care a lansat serviciile de televiziune digitală și care oferă astăzi peste 150 de canale TV cu diverse tematici inclusiv în format HD, a pășit mai departe în definirea serviciilor de televiziune şi a lansat serviciul inovator Multiscreen. Acest serviciu oferă acces la o serie de funcționalități care permit gestionarea content-ului televiziunii de acasă, direct de pe dispozitivele mobile, oricând şi de oriunde. Pe lângă acesta, Moldtelecom a mai lansat următoarele servicii: Multiscreen Go - disponibil abonaţilor tuturor operatorilor din ţară; serviciul Smart TV, CloudCamera şi lansează constant oferte cu cele mai generoase pachete la toate cele 5 servicii de telecomunicaţii oferite.

În activitatea sa, Moldtelecom pune accent pe următoarele principii: calitate, îmbunătățirea experienței abonaților și dezvoltarea în permanență a unor servicii inovative, gata să răspundă tuturor necesităților utilizatorilor contemporani de tehnologii avansate. În rezultat, Moldtelecom a câștigat aprecierea și încrederea abonaților, fapt demonstrat de succesele atinse de companie pe piața de telecomunicații din Republica Moldova.

Moldtelecom poate declara cu încredere că este operatorul numărul unu la serviciile de Internet fix și televiziune digitală. Pe piaţa serviciilor de Internet fix, Moldtelecom este lider cu o cotă de piaţa de 65 %, atât după numărul de abonaţi cât şi după cifra de afaceri, rezultate confirmate şi în primul trimestru al anului 2017.

Mai mult decât atât, Moldtelecom înregistrează creşteri şi pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă şi Internet mobil, cu brandul Unite. În primul trimestru al anului 2017, Moldtelecom a fost unicul operator care a înregistrat creştere a vânzărilor cu 2,7 %, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, pe piaţa serviciilor de telefonie mobilă. Pe piaţa serviciilor de Internet mobil dedicat, compania continuă să fie lider cu 54 % la capitolul trafic Internet mobil generat de către abonaţi.

Toate aceste rezultate sunt încununate de cele mai importante premii, diplomă de onoare şi „Mercuriul de Aur”, obţinute în cadrul celui mai însemnat concurs naţional - „Marca Comercială”.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal