VIDEO. Lansarea cardului fără contact PayPass de la MAIB, îmbinată armonios cu acțiuni de binefacere

VIDEO. Lansarea cardului fără contact PayPass de la MAIB, îmbinată armonios cu acțiuni de binefacere

Binefacere prin inovație. Poate părea imposibil, dar adevărat. Au demonstrat-o Moldova Agroindbank și MasterCard care au lansat cardul bancar fără contact Debit MasterCard PayPass. Ceremonia de lansare a fost îmbinată armonios cu un Maraton al cumpărăturilor de caritate. 

Tehnologia cardului Debit MasterCard PayPAss „fără contact” face posibilă achitarea tranzacțiilor la POS-Terminale prin simpla apropiere a cardului de terminal, fără a-l transmite casierului.

„Acest card este recunoscut în întreaga lume. De obicei deținătorii acestui card sunt persoanele care prețuiesc timpul. Acest produs se înscrie exact în strategia băncii Moldova Agroindbank de dezvoltare durabilă”, a declarat președintele Comitetului de Conducere BC „Moldova Agroindbank” SA, Serghei Cebotari.

Publicitate

Ce trebuie să știe orice deținător de card PayPass este că introducerea codului PIN îi va fi solicitată doar atunci când valoarea tranzacției va depăși suma de 200 de lei.

Potrivit reprezentanților MasterCard, utilizarea cardurilor Paypass va facilita viața si activitatea consumatorilor, întrucât timpul pe care îl vor petrece la casă, se va reduce considerabil.

„Lansarea plăților fără contact de către Moldova Agroindbank este întradevăr un eveniment important pentru piața din Republica Moldova. Este una din cele mai securizate operațiuni. Oferă posibilitatea ca tranzacțiile să fie efectuate cât mai rapid ceea ce sporește gradul de comoditate. Nu mai este necesară scoaterea cardului din portmoneu”, a adăugat Account manager International Markets MasterCard Europe în Ucraina și Moldova, Igor Stepanov.

Fourchette este unul din cei mai mari retaileri din țară care a implementat tehnologia PayPass.

„Pentru rețelele de supermarkete este foarte importantă această inovație, deoarece ne ajută să fim mai buni, ne ajută să îmbunătățim calitatea deservirii clienților, în special timpul petrecut de clienți la casierie. Le mulțumesc partenerilor că au ales rețeaua de magazine Fourchette ca platformă de lansare a acestei noi modalități de plată”, a subliniat, directorul general ICS „Fourchette” Adrian Lazarencu.

Cu ocazia lansării, Moldova Agroindbank a invitat reprezentanții mass-media să testeze cum funcționeaza cardul. Produsele cumpărate de jurnaliști și conducerea băncii au fost mai apoi donate Centrului de zi pentru persoane în etate din orașul Strășeni.

Moldova Agroindbank a instalat deja câteva zeci de POS-terminale dotate cu tehnologia respectivă. Conducerea companiei promite că în scurt timp reațeaua va fi extinsă.

„Cel mai important este să ajungem în teritoriu, în afara razelor orașului Chișinău”, a cochis Serghei Cebotari.

Prin lansarea PayPass și Maratonul cumpărăturilor de caritate, MAIB și-a reconfirmat rolul de bancă performantă, lider pe piața bancară din Moldova, dar și atașamentul pentru standardele înalte ale responsabilității sociale corporative.

Pentru responsabilitatea socială înaltă Moldova Agroindbank s-a învrednicit de Premiul Mare al Concursului „Marca comercială a anului 2013” în nominalizarea „Responsabilitatea Socială”. Pentru indicii de performanță obținuți, în 2014 MAIB a fost recunoscută de către revista britanică Global Banking&Finance Review drept cea mai bună bancă comercială din Moldova.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal