„Trebuie să recunoaștem că a fost o greșeală de comunicare, de aceea, doamna Glavan, trebuie să comunicăm mai bine. Nimeni nu are de gând să închidă niciun spital acuma. Nimeni nu a semnat nici un document, de aceea rog să stați liniștiți. Dar, trebuie să constatăm că nu sunt cele mai bune servicii în domeniu, iar lucrurile trebuie schimbate. Oamenii trebuie să înțeleagă că vor avea doar de beneficiat de reformă și trebuie să avem grijă cum comunicăm. Avem destui „prieteni” care interpretează reformele Guvernului. Ele mai ales nu sunt pe plac șefilor care conduc anumite unități și se tem să-și piardă fotoliile”, a comentat Filip.

Amintim că acum două săptmâni Ministerul Sănătății a prezentat reforma spitalelor, anunțând că din peste 70 de spitale existente la moment, vor rămâne 19.

Ieri, purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari, a spus că spitalele nu se vor închide, dând vina pe „unele instituții presă”. PD a dat asigurati că implementarea unei reforme în domeniul sănătății va fi posibilă doar după ce vor avea loc dezbateri publice.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!