Dintr-un video postat de Iurie Tesa, reiese că Vasile Iacubov, participant în conflictul armat de pe Nistru, a fost surprins primind o sumă de bani de la locotenent-colonelul Mihai Balan, membru al „Uniunii Naţionale a Veteranilor Războiului de Independenţă”.

Iurie Tesa susține că e vorba de 600 de lei, care au fost oferiți pentru participarea la mitingul în susținerea sistemului electoral mixt.

„Vasile Iacubov, pretinsul combatant și gașca lui, cu părere de rău, nici RĂZBOIUL nu l-a învățat minte! Trădător de doi bani, mai exact - 600 lei! Acesta este prețul unui show marca Iacubov!! Oare ce spun adevărații veterani de război despre așa „fapta eroică”? Merită respect?”, scrie Iurie Tesa pe contul său de Facebook, unde a publicat și secvența video în care Iacubov primește banii.

De remarcat că anume Vasile Iacubov a fost unul din combatabnți care l-au alungat pe Andrei Năstase de pe scena susținătorilor votului mixt 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!