Atenționarea autorității fiscale autohtone vine în rezultatul mai multor apeluri telefonice parvenite în prima jumătate a zilei de astăzi, 21 iulie 2017, în cadrul cărora interlocutorii întreabă despre necesitatea achitării, dar și despre veridicitatea acestor mesaje. 

În acest context Serviciul Fiscal de Stat a sesizat organele competente, iar pentru a nu cădea în plasa unei escrocherii. „Nu transferați bani pe niciun cont solicitat! În cazul în care veți apela la numărul de telefon indicat în mesaj - riscați ca apelul dvs. să fie taxat nemotivat. Pentru a obține informații vizavi de situația obligațiilor fiscale este necesar să vă adresați la orice oficiu al Serviciului Fiscal de Stat cu buletinul de identitate”, se menționează în comunicatul Fiscului.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!