VIDEO. 180 de ani de John Deere: Agromeșter HD a prezentat tehnică agricolă nouă în sudul Moldovei

VIDEO. 180 de ani de John Deere: Agromeșter HD a prezentat tehnică agricolă nouă în sudul Moldovei

Cu ocazia jubileului de 180 de ani a legendarei companii John Deere, distribuitorul oficial în Republica Moldova a tehnicii sale agricole, compania Agromeșter HD, a organizat o prezentare a celor mai noi produse și tehnologii John Deere. Acțiunea s-a desfășurat pe 11 iulie, de „Ziua Câmpului”, la întreprinderea agricolă Razmost din satul Moscovei, raionul Cahul. Această întreprindere folosește de o perioadă îndelungată tehnica agricolă John Deere și este mândră de înaltele rezultate obținute.

La eveniment au participat reprezentanți ai circa 60 de companii agricole și agroparteneri din toată republica, curioși să facă cunoștință cu oferta Agromeșter HD.

Musafirilor le-au fost prezentate modelele cheie și cele mai optime soluții pentru agricultură oferite de compania John Deere, precum și de producătorii de mașini de cultivat Stara, Siptec si complexele de însămânțare Bednar. Una dintre inovațiile prezentate a fost cea mai nouă combină John Deere W650 (produsă în 2017), echipată cu sistem HILLMASTER pentru deplasarea pe pante. Conform măsurătorilor experților, chiar și în condiții dificile de teren această combină a arătat cea mai înaltă calitate la recolta de grâu, lucru de care s-au convins participanții seminarului.

Publicitate

„Defileul” liderului în tehnologia de recoltare pe terenul de grâu a fost sprijinit de tractoarele de lucru pe miriște John Deere din renumita serie M, precum și tractoarele din seria 7 și 8 bine poziționate în Moldova. Mașinile autopropulsate au fost echipate cu cel mai nou sistem de navigație GPS - John Deere StarFire 6000, care permite efectuarea operațiunilor agricole pe câmp cu o maximă precizie (marja de eroare - maxim 3 cm). Pentru demonstrațiile pe câmp, tractorul John Deere 6150 M a fost dotat cu semănător Stara Victoria 4590; tractorul John Deere 6195 M - cultivator universal Siptec Dracon 350; tractorul John Deere 7930 - grapă cu discuri Siptec Disco Plus 4×4; tractorul John Deere 8370 - scarificator Bednar Terraland 4000 și tractorul John Deere 8370 - combinator semi-purtat Bednar Swifter SE 10000.

Datorită experienței și spiritului inovațional la nivel mondial, John Deere oferă tehnică și servicii de cea mai înaltă calitate, ajutând agricultorii să obțină performanțe consistente. La aniversarea „Ziua Câmpului”, reprezentanții John Deere International, experții internaționalii Peter Boettcher și Maximilian Paug a vorbit despre cum pot fi obținute cele mai bune rezultate prin combinarea utilajelor moderne John Deere, a tehnologiilor avansate și a serviciilor de sprijin ale dealer-ului autorizat.

Agromeșter HD oferă asistență tehnică pentru utilajele agricole John Deere în Moldova. Compania își dezvoltă rețeaua de distribuitori și reprezentanți regionali, pentru a presta operativ servicii de înaltă calitate. Parteneriatul de încredere cu distribuitorul, fiabilitatea și performanțele înalte sunt principala garanție a succesului pentru alegerea utilajului și asistenței John Deere și Agromeșter HD.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal