VIDEO. Piscină cu sistem modern de filtrare a apei în Capitală! Ce spun realizatorii proiectului

VIDEO. Piscină cu sistem modern de filtrare a apei în Capitală! Ce spun realizatorii proiectului

25 metri lungime și 5 culoare pentru înot, cu un sistem modern de filtrare - fără utilizarea clorului. Așa arată bazinul clubului Aquaterra, conceput și construit de compania „Neostil”.  „Neostil a avut o colaborare reușită cu compania „Aquaterra”, pentru că puține companii investitoare au o astfel de abordare față de construirea unui bazin și zonelor aqua. Lucru ce înseamnă că, ei au o abordare corectă și față de client”, a recunoscut Bogdan Ghieș, director tehnic „Neostil”.

Compania „Neostil” a construit, pe parcursul a câteva luni, un bazin și o zonă spa pentru clubul „Aquaterra”. Bazinul are un sistem unic în Moldova de dezinfectare produs în Marea Britanie și un sistem automat de control al calității apei creat în Italia.

„În clubul nostru am pus accentul pe bazin și serviciile spa. Astfel de bazine sunt puține în Moldova, ne numărăm printre puținii pe care îl au și se pot mândri cu această mărime a bazinului. Dispunem de o filtrare exclusivă a apei, care ne-a fost oferită de compania „Neostil”. Alte bazine nu dispun de așa sisteme. În clubul nostru întotdeauna este curat, nu avem clor și nu veți avea alergie”, a subliniat Olga Iftodii, director „Aquaterra”.

Publicitate

„Cele mai mari provocări au fost de a construi un bazin cu tehnologii performante, pentru ca să fie apa bine tratată. La moment, avem conectate încălzitoare moderne, care ne permit să creștem temperatura apei până la 30 de grade, fără să avem cheltuieli mari și filtrarea apei cu dispozitive performante”, a spus Savelii Cucos, inginer „Aquaterra”.

Compania „Neostil” a utilizat materie primă livrată din peste 20 de țări pentru a construi un bazin de acest tip. În cadrul proiectului au fost implicați 4 ingineri, care au lucrat la proiectarea bazinului și 12 ingineri - la construcția acestuia.

„Sunt tare mulțumit de rezultate, pentru că ni s-a oferit posibilitatea să utilizăm cele mai inovative și moderne tehnologii pentru filtrarea apei și cu inima liniștită voi aduce copilul să facă sport în acest club”, a conchis Bogdan Ghieș, director tehnic „Neostil”.

„La construirea noului nostru bazin și a zonei spa - noi am ales cel mai bun contractant din Moldova. Până să alegem compania Neostil, am făcut o analiză a pieții. Am ales o companie care activează mai mulți ani pe piață, are un portofoliu bun și un feeedback bun. Desigur că această companie este Neostil și ne bucurăm nespus de mult de alegerea noastră”, a adăugat Olga Iftodii, director „Aquaterra”.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal