Internauții sau anumite persoane cointeresate au decis să editeze anumite mesaje de pe pancartelele membrilor PAS. Moderatorul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV a criticat mesajele editate, care însă nu se regăsesc pe fotografia originală.

Iată imaginea editată în photoshop și răspândită de PublikaTV:

Iată imaginea originală:

După acest incident, Maia Sandu a declarat că nu va mai oferi interviuri jurnaliștilor de la Publika. „Publika se închide pentru toți oamenii de bună-credință. De azi înainte toți cetățenii vor boicota televiziunile care dezinformează, instigă la ură și dezbinare și mint cu nerușinare. Canalele lui Plahotniuc și Dodon au declanșat un război informațional fără precedent împotriva propriilor cetățeni. Dacă până acum aceste canale TV mințeau prin denaturarea adevărului, acum, din panică și disperare, au decăzut atât de mult, încât falsifică până și imagini. Practic, de azi înainte, Publika poate folosi orice om din această țară, arătând lucruri pe care nu le-a făcut și atribuindu-i vorbe pe care nu le-a spus. Feriți-vă de Publika”, a subliniat Sandu.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!