VIDEO. Chevrolet anunță mega vânzări! Reduceri de la -4000 euro la noile automobile

VIDEO. Chevrolet anunță mega vânzări! Reduceri de la -4000 euro la noile automobile

Sunteți în căutarea unui automobil și ați colindat deja toate saloanele și piețele auto, iar în paralel ați analizat toate anunțurile de pe site-urile cu mașini? Doriți să găsiți o mașină cu o configurație bună la un preț rezonabil.

Dacă doriți să vă manifestați individualitatea cu un automobil modern și cu stil, dacă înțelegeți avantajele asamblării coreene și contați pe un preț adecvat atunci vă așteptăm în ospeție.

Salonul auto GBS este unicul importator oficial al brandului Chevrolet în Republica Moldova și va îndreptăți în mod garantat toate așteptările dumneavoastră!

Publicitate

https://agora.md/videoframe/4998/620

De trei ani salonul Chevrolet manifestă o abordare individuală în ceea ce privește procurarea unui automobil nou și depune tot efortul pentru a satisface cerințele chiar și a celor mai exigenți cumpărători. Linia de automobile noi este prezentată în diferite modele cu câteva configurații, dar și cea „de bază″ reprezintă un set foarte bun de opțiuni, care vor garanta confortul maxim la volan.

În cazul în care doriți schimbul mașinii dumneavoastră veche pe una nouă, salonul Chevrolet este mereu mereu dispus să vă ofere o evaluare profesionistă, precum și cele mai favorabile condiții de leasing. Echipa se conduce după principiul „evaluare onestă - trade-in avantajos”!

Cu automobilele Chevrolet din autosalonul GBS - veți avea:

- siguranță și fiabilitate coreeană la cele mai accesibile prețuri;- garanție de 4 ani sau 120 000 km;- condiții favorabile pentru leasing;- transparență și eficiență în lucrările de garanție și post-garanție efectuate la cel mai mare service-ul din țară;- deservire tehnică profesionistă;- cele mai moderne metode de diagnosticare;- piese originale recomandate de producător la cele mai avantajoase prețuri.

În autosalonul Chevrolet veți primi cele mai bune oferte de pe piață pentru automobile de clasă diferită, fie că e vorba de un automobil compact sau de un SUV cu șapte locuri.

Chiar acum in autosalonul GBS a inceput MEGA vânzarea noilor automobile Chevrolet! Reducerile de la -4000 euro pina la -7000 euro în dependență de model. La toate automobilele promoționale este valabilă oferta cu servicii de garanție. Aceasta este unica posibilitate de a primi o mașină nouă la cel mai avantajos preț.

Vizitați autosalonul GBS de pe str. Calea Orheiului 20/1 și vă veți convinge că noul Dvs. automobil trebuie să fie un Chevrolet.

Înregistrare pentru test-drive 022-022-500 sau 062-100-500

http://chevrolet.gbs.md/auto/73-captiva-lt-awd http://chevrolet.gbs.md/auto/72-captiva-lt-awd

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal