Planifici o călătorie cu mașina? Top 3 navigatoare GPS pentru vacanța ta

Planifici o călătorie cu mașina? Top 3 navigatoare GPS pentru vacanța ta

Ai destinaţia pentru această vară, vacanța în România, Grecia sau Spania? Preferi să ocoleşti drumurile cu plată sau să parcurgi traseul cu cele mai frumoase vederi? Într-o călătorie cu maşina devine foarte important să ai un însoţitor verificat la drum - un navigator auto GPS testat. Vezi un TOP cu cele mai sigure navigatoare GPS de la GARMIN.

1. Garmin DriveLuxe 51

Lansat la finele lui 2016, Garmin DriveLuxe 51 LMT a reușit să fie primul printre modelele premium. Este un navigator GPS premium cu ecran tactil, preferat pentru designul său, carcasa metalică rezistentă, ecran de 5” și suport magnetic pentru fixare în siguranţă. Acest navigator GPS include o gamă largă de funcţii inteligente comode și binevenite într-o călătorie, precum apeluri handsfree prin Bluetooth, navigare prin comanda vocală şi servicii în timp real despre trafic și disponibilitatea parcărilor în zonă.

Publicitate
...

Traversând orașe și zone necunoscute, vei fi scutit de surprize neplăcute. Navigatorul îți oferă din timp alerte utile despre curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată, şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. În plus, navigatorul o sa te avertizeze atunci când conduci în sensul greşit pe o stradă cu sens unic. Cu siguranță nu ți-ai dori să te afli în așa situație. Și cel mai important, o să te informeze despre semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere.

...

Ce îți mai oferă acest navigator într-o călătorie? Te ajută să găsești cu ușurință în perimetrul în care te afli puncte de interes de a fi vizitate, restaurante, zone de agrement, hotele, datorită TripAdvisor. Poți seta acest punct nou să fie punct intermediar în călătoria ta, un next stop sau să permiți Planificatorului de călătorii să îți propună recomandările sale, sugerându-ți opriri interesante pe drum.

2. Garmin DriveAssist 51

Garmin DriveAssist este un navigator din categoria premium cu o cameră de bord integrată. La traseu îți oferă alerte avansate. E o soluție 2 in 1 eficientă.

Camera înregistrează continuu deplasarea pe traseu, iar datorită senzorului G de detecție a incidentelor va salva automat secvențele video în mape separate (în cazul unui incident). Sistemul GPS înregistrează atât locul în care s-a produs incidentul, cu coordonate expuse pe hartă, cât şi data/ora.

...

Navigatorul Garmin DriveAssist dispune de câteva funcții esenţiale care la rândul lor sunt inedite şi nu pot fi găsite în alte tipuri de navigatoare - oferă alertă în cazul devierii de pe banda de circulație sau în cazul apropierii prea mult de mașina din față, oferă o notificare precum că ai depășit limitele de distanță dintre autoturisme.

Marimea ecranului este de 5”, un ecran multi-touch.

3. Garmin DriveSmart 61

Unicul navigator GPS cu un ecran Edge to Edge, fără margini, cu un afișaj puternic luminos. O mărime a ecranului de 7" într-o carcasă de 6”. E perfect dacă preferi să ai o imagine extinsă, clară.

DriveSmart 61 LMT-D dispune de o colecție îmbunătățită de funcții care va face călătoria cât mai ușoara și sigură. Îți va oferi notificări despre trafic în TIMP REAL prin sistemul de unde digitale și îți va economisi timpul de deplasare. Fiind pe autostradă ori în oraș, navigatorul va depista dacă pe traseul tău nu este vre-un ambuteiaj, în caz că îl găsește îți va oferi o notificare despre timpul pe care îl vei pierde în trafic şi îți va propune o nouă rută și o alternativă de evitare a ambuteiajelor.

Pornind cu acest navigator la traseu, e de parcă ai avea un prieten alături de tine. Îți vorbește amical cu indicații uşor de înţeles și îndrumări prietenoase, de exemplu: „Faceţi stânga după McDonalds”, „Viraţi la stânga la benzinărie”. Te ajută să te orientezi fără efort informându-te despre indicatoarele rutiere aflate la distanță. Și cu funcția Foursquare gasești rapid ce ai nevoie, introduce de exemplu doar o categorie (ex: „pizza”) şi navigatorul va face mai multe căutări similare cuvântului ales, oferindu-ți o listă cu pizzerii.

Datorită funcției Wi-Fi integrate ai posibilitatea să actualizezi navigatorul fără a-l conecta la calculator, vei economisi timp și cel mai important - vei dispune de ultimele actualizări. Deci - fără surprize!

...

Dacă vrei să ajungi bine dispus la destinație, fără cheltuieli în plus și nervi pierduţi, optează pentru un navigator care te va ghida pe traseu, te va anunța din timp despre ambuteiaje și va avea grijă să conduci păstrând limitele de viteză și distanța corespunzatoare de autoturismele din față.

Ca să fii scutit din start de grijile legate de hărți, actualitatea lor şi licențe - absolut toate navigatoarele de la Garmin, comercializate exclusiv de către Reprezentanţa oficială Garmin în Moldova şi Distribuitorii oficiali Garmin (Darwin, Maximum, X-style, Depo Computers şi alţii), au preîncărcate hărţi, Harta R. Moldova şi Harta Continentului European cu 48 ţări, cu licenţă gratuită şi actualizari gratuite pe viata navigatorului.

P.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal