FOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întreg

FOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întreg

Sâmbătă, 29 iulie, mai mult de 3000 de oaspeți au savurat o seară strălucitoare de vară, sub acompaniamentul muzicii magice și s-au simțit o parte a unei sărbători formidabile a vinului spumant. 

Inaugurarea solemnă a evenimentului a fost marcată de deschiderea a două sticle de șase litri de vin spumant, care a fost servit tuturor doritorilor.

Chiar la intrare, fiecare oaspete primea câte 7 vauchere de diferite culori, care le permiteau degustarea gratuită de vinuri spumante Crisecco, Lacrima Dulce, Brut alb, Brut Rose, Alb și Rose Cricova 7 și Moldova Classic.

Toată seara pe scenă au strălucit și au creat o atmosferă muzicală magică Kaiser Band, Brio Sonores, The Electro-Acoustic Band NIKORASON’g, Dorel Burlacu Electroswing Project, și surpriza serii - Moldovan National Youth Orchestra.

De asemenea, toți oaspeții evenimentului au putut vizita absolut gratuit cea mai îndepărată zonă a beciurilor Cricova - Zona de producție a renumitelor vinuri spumante Cricova - un adevărat regat subteran al acestui produs nobil.

Cele mai bune restaurante din oraș și-au unit ideile culinare creative și au răsfățat cu mâncăruri rafinate și gustări delicioase toți oaspeții.

Casa Rinaldi le-a oferit invitaților cele mai cunoscute capodopere ale bucătăriei italiene, perfecte pentru o seară strălucitoare.

Unul din restaurante a bucurat oaspeții Sparkling Night cu bastonașe de pește pane în sos tartar și tartinuțe mici cu carne de găină preparată la grill.

La cel mai elegant eveniment al verii, precum este Sparkling Night, ar fi de nelipsit un meniu rafinat propus de Codru, restaurantul cu reputație desăvârșită, care își va redeschide curând ușile pentru vizitatori. Pentru cei ce preferă fructele de mare au fost preparate creveți în parmezan, iar pentru adepții bucătăriei italiene - mozarella sticks.

Meniul seducător a fost însoțit de deserturi magnifice de la cei mai buni cofetari! Pere amețitoare în miere, căpșuni în ciocolată care se topeau în gură și înghețată delicioasă - un adevărat rai pentru amatorii de dulce!

La Sparkling Night, amatorii de spectacole astronomice au avut ocazia să urmărească unul dintre cele mai miraculoase fenomene astronomice anuale - ploaia de stele, numită și Perseide! În preajma stâncilor Cricova, cerul nocturn senin le-a permis sutelor de doritori să privească stelele strălucitoare la distanța unei mâini întinse!

Cel mai efervescent eveniment al verii a fost vizitat de 3000 de oaspeți din toate colțurile Moldovei și chiar mai mult de două sute de oaspeți de peste hotare! Timp de o seară au fost deschise 6000 de sticle și consumați 4500 litri de vin spumant, cele mai populare fiind Lacrima Dulce și Brut Classic Alb.

FOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întregFOTO. Sparkling Night: 4500 litri de vin spumant, meniu seducător, ploaie de stele și amintiri magice pentru un an întreg

Vezi și aceste știri
Deputații Platformei DA cer explicații Guvernului pentru un proiect de lege: „Ar îngreuna identificarea beneficiarilor finali ai bunurilor dobândite ilicit”

Deputații Platformei DA cer explicații Guvernului pentru un proiect de lege: „Ar îngreuna identificarea beneficiarilor finali ai bunurilor dobândite ilicit”

Pretorul sectorului Botanica, nevoit să-și ia credit, după ce i-a fost tăiată leafa

Pretorul sectorului Botanica, nevoit să-și ia credit, după ce i-a fost tăiată leafa

Patru partide ar intra în Legislativ dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare

Patru partide ar intra în Legislativ dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare

Advertoriale
Transferurile rapide vin direct în portmoneul tău. În ce constă noua campanie MAIB și Visa

Transferurile rapide vin direct în portmoneul tău. În ce constă noua campanie MAIB și Visa

Valentin Cușcă: Facultatea de Informatică - un destin în istoria Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”

Valentin Cușcă: Facultatea de Informatică - un destin în istoria Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”

BERD şi UE acordă un împrumut de 5 milioane de euro pentru dezvoltarea IMM-urilor către Mobiasbanca-OTP Group

BERD şi UE acordă un împrumut de 5 milioane de euro pentru dezvoltarea IMM-urilor către Mobiasbanca-OTP Group

DONEAZĂ
Descarcă aplicația AGORA
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Adelina Dodon - femeia care își îndulcește cariera academică cu deserturi cu gust de copilărie (VIDEO, FOTO)
  Oameni ca tine: Adelina Dodon - femeia care își îndulcește cariera academică cu deserturi cu gust de copilărie (VIDEO, FOTO)
 • Sergiu Litra, despre cum să îți crești afacerea pe timp de COVID-19, să produci bere în R. Moldova, termen de valabilitate și furtul miliardului | Nota de Plată
 • Podcastul „Bilet în Parlament”. Un an fără Plahotniuc. Din coordonatorul țării în bau-bau-ul politicii moldovenești (AUDIO)
 • Premierul Ion Chicu vine în studioul AGORA
 • Oameni ca tine: Cristina Romanschi, tânăra a renunțat la o carieră în Olanda, cedând în fața dorului pentru Moldova (VIDEO, FOTO)
ȘTIRI DE PE EA.MD
 • Piscinele ar putea fi redeschise dacă proprietarii vor respecta normele sanitare
 • Geegun a împlinit 35 de ani! Cum a sărbătorit cu familia (Foto) 
Cele mai populare
 • 1
  Maia Sandu anunță un protest în fața Președinției. „Avem o dovadă în plus că Igor Dodon este în fruntea sistemului mafiot”
 • 2
  Hotelul Național ar putea fi demolat. Ceban: „Proprietarul a primit autorizația de demolare a clădirii”
 • 3
  Singura frontieră deschisă spre Grecia, blocată de protestatari bulgari
 • 4
  Protest matinal la Președinție: PAS îi cere lui Dodon să nu semneze decretul de numire a lui Clima în fruntea Curții de Apel Chișinău (LIVE)
Autentificare