Inaugurarea solemnă a evenimentului a fost marcată de deschiderea a două sticle de șase litri de vin spumant, care a fost servit tuturor doritorilor.

Chiar la intrare, fiecare oaspete primea câte 7 vauchere de diferite culori, care le permiteau degustarea gratuită de vinuri spumante Crisecco, Lacrima Dulce, Brut alb, Brut Rose, Alb și Rose Cricova 7 și Moldova Classic.

Toată seara pe scenă au strălucit și au creat o atmosferă muzicală magică Kaiser Band, Brio Sonores, The Electro-Acoustic Band NIKORASON’g, Dorel Burlacu Electroswing Project, și surpriza serii - Moldovan National Youth Orchestra.

De asemenea, toți oaspeții evenimentului au putut vizita absolut gratuit cea mai îndepărată zonă a beciurilor Cricova - Zona de producție a renumitelor vinuri spumante Cricova - un adevărat regat subteran al acestui produs nobil.

Cele mai bune restaurante din oraș și-au unit ideile culinare creative și au răsfățat cu mâncăruri rafinate și gustări delicioase toți oaspeții.

Casa Rinaldi le-a oferit invitaților cele mai cunoscute capodopere ale bucătăriei italiene, perfecte pentru o seară strălucitoare.

Unul din restaurante a bucurat oaspeții Sparkling Night cu bastonașe de pește pane în sos tartar și tartinuțe mici cu carne de găină preparată la grill.

La cel mai elegant eveniment al verii, precum este Sparkling Night, ar fi de nelipsit un meniu rafinat propus de Codru, restaurantul cu reputație desăvârșită, care își va redeschide curând ușile pentru vizitatori. Pentru cei ce preferă fructele de mare au fost preparate creveți în parmezan, iar pentru adepții bucătăriei italiene - mozarella sticks.

Meniul seducător a fost însoțit de deserturi magnifice de la cei mai buni cofetari! Pere amețitoare în miere, căpșuni în ciocolată care se topeau în gură și înghețată delicioasă - un adevărat rai pentru amatorii de dulce!

La Sparkling Night, amatorii de spectacole astronomice au avut ocazia să urmărească unul dintre cele mai miraculoase fenomene astronomice anuale - ploaia de stele, numită și Perseide! În preajma stâncilor Cricova, cerul nocturn senin le-a permis sutelor de doritori să privească stelele strălucitoare la distanța unei mâini întinse!

Cel mai efervescent eveniment al verii a fost vizitat de 3000 de oaspeți din toate colțurile Moldovei și chiar mai mult de două sute de oaspeți de peste hotare! Timp de o seară au fost deschise 6000 de sticle și consumați 4500 litri de vin spumant, cele mai populare fiind Lacrima Dulce și Brut Classic Alb.

> > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!