Cel mai discutat articol vestimentar în ultimele zile: Cât costă o cămașă produsă în R. Moldova

Cel mai discutat articol vestimentar în ultimele zile: Cât costă o cămașă produsă în R. Moldova

Cămașa, ca articol vestimentar, dar mai ales prețul acesteia, a devenit unul dintre subiectele care a preocupat opinia publică din Republica Moldova în ultimele două zile, odată cu cămașa purtată de Maia Sandu la protestul de duminică. Un blogger a scris că haina purtată de lidera PAS costă 70 de dolari, iar replica fostului ministru al Educației nu a întârziat să apară. Și dacă haina Maiei Sandu este Abercrombie&Fitch, adică americană, Ea.md a căutat prin piața moldovenească pentru a vedea ce oferte de cămăși au producătorii autohtoni specializați.

Un articol obligatoriu din garderoba femeilor este cămașa clasică. Fie ea albă sau bleu, roză sau cu imprimeuri, cămașa va putea fi purtată în orice circumstanță și asortată atât cu o fustă cât și cu o pereche de blugi.

Passer Cămăși

Publicitate

Autor:

Specializați inițial pe cămăși pentru bărbați, compania s-a orientat rapid și pe zona dedicată femeilor. De la fondatorul companiei aflăm că ultimele creații sunt cămășile cu broderie.

...

Vitalie Vrabii, fondator Passer: „Cele mai accesibile cămăși costă în magazinele noastre 370-380 de lei (18-20 $). Prețul diferă dacă nasturii cămășii sunt sau nu vizibili. Cea mai scumpă cămașă pentru femei de la Passer costă 450 de lei. Optăm pentru stofe care se poartă ușor, pe care le importăm din Olanda. Cele mai solicitate sunt modelele clasice, culorile alb, bleu și carourile. Noi însă ne străduim să satisfacem toate preferințele, atât în materie de culoare, cât și la nivel de calitate a stofelor.”

Nanetty

Autor:

Compania este orientată în crearea ținutelor office pentru femei, iar de un an încoace a început să realizeze și cămăși. Diversitatea de modele, dar și de culori le face, în special pe lucrătoarele din bănci și birouri, să aibă un spectru de alegere destul de mare.

...

Natalia Bolohan, creatoare Nanetty: „Noi ne orientăm în primul rând să creăm ceva clasic, dar care totuși să nu fie plictisitor. O cămașă, în dependență de model sau stofă, costă de la 560 de lei și până la 760 lei (25 - 35 $). Culorile alb și bleu sunt cele mai solicitate, iar la nivel de modele - femeile noastre preferă stilul clasic, cămășile de tip Boyfriend.”

Brio

Autor:

Brio Model creează haine office pentru femei, în special seturi și cămăși sau fuste care pot fi asociate după preferință. Au pierdut deja numărul modelelor, acestea fiind diferite prin elementele distincte: nasturi, manșete sau guler.

...

Vezi mai multe poze pe Ea.md.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal