VIDEOGRAFIC. Meteorologii prognozează vreme toridă pentru următoarele zile

VIDEOGRAFIC. Meteorologii prognozează vreme toridă pentru următoarele zile

Ploi de scurtă durată și temperaturi toride pe întreg teritoriul țării. Serviciul Hidrometeorologic al Republicii Moldova a anunțat că în majoritatea regiunilor se vor înregistra temperaturi de la +35°C până la +40°C în timpul zilei și +25°C în timpul nopții în unele regiuni ale țării, informează Agora. În zilele de weekend, în anumite regiuni se vor înregistra precipitații de scurtă durată, dar temperaturile fierbinți se vor menține.

Sâmbătă se vor înregistra temperaturi de până la +36°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +37°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +38°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +25°C.

Duminică se vor înregistra temperaturi de până la +37°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +38°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +39°C. În timpul nopții se așteaptă temperaturi de +27°C. Va ploua la nordul și centrul țării.

Publicitate

Luni se vor înregistra temperaturi de până la +35°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +36°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +37°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +20°C. Se vor înregistra precipitații în toate regiunile țării.

...

Marți, la nordul republicii, mercurul în termometre va urca până la +34°C. În centru se vor înregistra temperaturi de până la +35°C. În sud se așteaptă temperaturi de la +33°C până la +36°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +19°C. Se vor înregistra precipitații în toate regiunile țării.

Miercuri se vor înregistra temperaturi de până la +34°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +35°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +36°C. Va ploua la sudul țării.

Joi se vor înregistra temperaturi de până la +35°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +36°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +37°C. În timpul nopții se așteptă temperaturi de +21°C. Va ploua la nordul țării.

Vineri se vor înregistra temperaturi de până la +35°C la nordul țării. În centrul țării, mercurul în termometre va urca până la +36°C, iar la sud se așteaptă temperaturi de +37°C.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal