Noi acuzații de hărțuire sexuală la Fox News

Noi acuzații de hărțuire sexuală la Fox News

Încă un scandal de hărţuire sexuală ameninţă imaginea televiziunii americane Fox News. Realizatorul Eric Bolling, în vârstă de 54 de ani, este acuzat că le trimitea colegelor fotografii indecente. S-ar fi întâmplat de mai multe ori în ultimii ani, povestesc oameni care ar fi văzut pozele explicite.

Postul de ştiri Fox News, cunoscut pentru afinităţile conservatoare şi apropierea de Donald Trump, a deschis o anchetă internă şi l-a suspendat pe jurnalistul Eric Bolling, prezentator al postului de televiziune, relatează Digi24.ro.

Vechi angajat al televiziunii, Bolling aparent a trimis mai multe mesaje, nesolicitate de destinatari, în urmă cu câţiva ani.

Publicitate

Avocatul său descrie acuzaţiile ca fiind „neadevărate şi foarte nedrepte”. Fox News a anunţat că o investigaţie se află în desfăşurare.

Citând 14 surse anonime, Huffington Post a precizat că Bolling a trimis, prin mesaje text, către două colege de la Fox Business şi uneia de la Fox News fotografii cu organe genitale masculine.

„Eric Bolling a fost suspendat până la primirea rezultatelor investigaţiei, care este în desfăşurare”, a spus un purtător de cuvânt al Fox News.

Avocatul prezentatorului TV, Michael Bowe, a declarat: „Acuzaţiile anonime şi nesusţinute sunt neadevărate şi foarte nedrepte. Intenţionăm să colaborăm privind investigaţia pentru a se putea isprăvi, iar Eric să se poată întoarce repede la muncă”.

Eric Bolling este coprezentator al emisiunii “The Specialists”, difuzată de Fox News, şi prezentator al show-ului “Cashin’ In”, de la Fox Business.

Roger Ailes, care a demisionat în 2016 din postul de preşedinte al Fox News, a fost, de asemenea, acuzat de mai multe angajate de hărţuire sexuală. Şi el a negat acuzaţiile. Ailes a murit în mai 2017, la vârsta de 77 de ani.

În luna aprilie, Bill O'Reilly a fost concediat de conducerea acestei televiziuni în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală. Cinci femei au primit 13 milioane de dolari despăgubiri. El a negat acuzaţiile.

În aprilie 2017, prezentatorul Jesse Waters a anunţat că îşi ia o vacanţă, după ce a fost acuzat că a făcut mai multe remarci nepotrivite la adresa Ivankăi Trump, fiica preşedintelui SUA.

Bill Shine, copreşedinte al postului Fox News, a demisionat pe 1 mai, din cauza mai multor procese care i-au fost intentate, deoarece nu a făcut nimic pentru a stopa cazurile de hărţuire sexuală care au loc în companie.

În luna iulie, Charles Payne a fost suspendat de la Fox Business, după ce Scottie Nell Hughes, fostă prezentatoare, l-a acuzat de hărţuire sexuală. Cei doi au avut o relaţie care a durat trei ani, iar Hughes a spus că spera ca, datorită acesteia, va obţine un post permanent la Fox News şi că apariţiile sale pe post s-au redus drastic după ce a încheiat relaţia în 2015.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal