VIDEO. Peste 170 de antreprenori și agricultori s-au adunat în cadrul unui seminar organizat de ADAMA

VIDEO. Peste 170 de antreprenori și agricultori s-au adunat în cadrul unui seminar organizat de ADAMA

Peste 170 de antreprenori și agricultori s-au adunat în localitatea Malinovscoe, raionul Rîșcani în cadrul unui seminar cu genericul: „SIMPLICULTURA: TEHNOLOGII DE PROTECȚIE LA CULTURILE POMICOLE”.

Compania ADAMA a prezentat soluții simple pentru protecția și siguranța plantațiilor pomicole, în special a culturii de măr. „Fără îndoială că moto-ul Adama este „Simply grow together”, anume ca să creștem împreună într-un mod simplu, în care fermierii să știe cum să utilizeze produsele noastre într-un mod eficient și evident profitabil”, a spus Oleg Brînza, manageri vînzări companie ADAMA.

„Scopul evenimentului de astăzi este de a arăta tehnologiile Adama. Livada de la Darurile Basarabiei unde noi suntem astăzi, aproape 70% din protecția plantelor este asigurată din produsele Adama”.

„Nicio companie de protecția plantelor nu poate asigura în totalitate protecția plantelor pe anumite culturi. Dar s-o asiguri în valoare de 70% este acum un succes foarte mare”.

Produsele ADAMA ajută atât la combaterea insectelor nocive, cât și la prevenirea si tratarea bolilor care pot afecta culturile pomicole. „Sunt produse calitative, sunt produse care dau rezultate și noi lucrăm de 5 ani de zile cu preparate și avem rezultate foarte bune. Datorită acestui fapt avem și preț bun, calitate și preț”, a spus Valeriu Matcovschi, producător agricol, r. Râșcani.

„Noi anul ăsta am tratat contra la rapăn de șase ori. Sunt livezi în Moldova care au tratat de 17 ori și tot au rapăn. Noi de șase și rapăn nu avem”.

ADAMA este unul dintre liderii pieței de produse fito-sanitare cu un portofoliu de peste 50 de produse și programe tehnolgice pentru toate culturile cheie. „Este un model cu care trebuie să ne mândrim. Fiecare fermier care se ocupă de produsele horticole trebuie să se bucure pentru că astăzi este o lecție de pomicultură. Este un succes al fermierilor care au învățat cum să utilizeze produsele Adama în contextul actual al schimbării climatice globale, al tehnologiilor moderne care apar”, a precizat Constantin Soare, Director Comercial pentru Distribuitori Naționali, ADAMA.

În această lună, compania a împlinit 25 de ani de activitate în Republica Moldova. De un sfert de secol, ADAMA stă la dispoziția fermierilor moldoveni prin soluțiile simple și accesibile, care garantează siguranța recoltei.

Gama largă de produse cuprinde preparate care asigură protecție împotriva diverselor specii de organisme nocive: începând de la ciuperci ce cauzează rapăn și terminând cu viermi și insecte dăunatoare.

„Portofoliul nostru constă din produse avansate și produse esențiale. Produsele noastre avansate includ produsele de tip Mavrik, Perenex Super, Ceasar. Produsele esențiale care sunt aplicate, este [...], Merpan, și altele”.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal