„Sărbătoresc prin procese, în instanța de judecată. Un nou mod de a sărbători ziua de naștere. Astăzi am proces și poimâine. În acest mod are loc sărbătorirea zilei de naștere”, a precizat Chirtoacă cu un zâmbet.

În ceea ce privește oaspeții și sărbătorirea, primarul suspendat a menționat că ședințele de judecată sunt de ajuns, iar în lista de dorințe a fost „dreptatea”.

„Dreptate pentru omul simplu. Eu stau și mă gândesc, dacă mie primar de Chișinău mi se întâmplă asta pe nedrept și total abuziv și se vede asta prin lipsa de argumente, atunci la ce poate spera un om simplu pe care nu-l știe nimeni și care nu poate apela la nimeni. Dreptate pentru omul simplu, dacă va fi dreptate pentru omul simplu, atunci și pentru cei din funcții va fi. Dacă o să-mi doresc acum dreptate doar pentru mine, va fi cinic pentru că oamenii simpli o să spună că se gândește doar la pielea lui.

Pe lângă dorințe, Dorin Chirtoacă ar avea și regrete, iar unul din ele este că nu a terminat reparația.

„Regret că nu am terminat încă reparația la Colonița. Fac reparație acum la părinți. Familia și copiii, principala și cea mai dureroasă chestiune. Și uneori îmi mai pun întrebarea dacă merită în Republica Moldova efortul de a te implica, așa cum m-am implicat eu de la vârsta adolescenței pentru a schimba lucrurile”, a notat Chirtoacă.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!