Telebank Money Transfer - primește banii rapid, comod și simplu

Telebank Money Transfer - primește banii rapid, comod și simplu

Ai de primit un transfer bănesc (Western Union, Unistream, Ria, Blizko, Золотая Корона)? Acum nu trebuie să mergi la bancă prin căldură. Сu ajutorul serviciului TMT-Mony Transfer de la EuroCreditBank primești banii simplu și rapid direct pe cardul tău bancar.

Împreună cu EuroCreditBank descoperă Telebank Money Transfer (TMT) - o metodă simplă și comodă de a primi un transfer bănesc de la rude, apropiați și prieteni direct în cont sau pe card, fără necesitatea de a veni la bancă.

Nu este secret că în ziua de astăzi, fiecare bancă le oferă clienților săi deservirea la distanță a conturilor bazată pe tehnologii de conexiune prin telefon sau Internet ce includ noi servicii de informare și de plată. Aceste servicii se conectează suplimentar pe lângă serviciile bancare de bază: carduri de plată, depozite, credite. Prin intermediul acestor servicii se pot obţine informaţii despre conturile personale şi se pot efectua plăţi bancare. EuroCreditBank le oferă aceasta posibilitate clienților prin intermediul sistemului de deservire la distanţă Telebank.md. Sistemul Telebank.md reprezintă un număr mare de opţiuni şi instrumente, dar despre un instrument existent care vă permite să economisiţi o mulţime de timp şi nervi pentru a primi un TRANSFER BĂNESC de peste hotare, vă vom releva în acest articol.

Publicitate

Telebank Money Transfer (TMT) - reprezintă o nouă posibilitate de primire la distanță a remiterilor de bani pe contul propriu sau pe cardul bancar deschis în EuroCreditBank, fără a fi nevoie să vizitaţi o filială a băncii. Este necesar să vizitaţi o filială a băncii doar o singură dată pentru a deschide un cont bancar şi pentru a vă conecta la sistemul de la distanţă Telebank.md, precum și achiziționarea cheilor unice pentru autorizarea tranzacțiilor - în continuare fiind liberi în acțiunile Dumneavoastră.

În prezent, emigranții care lucrează în afara R. Moldova, pot trimite bani prin orice sistem de transfer pe numele lor propriu având posibilitatea de a-i primi prin intermediul TMT şi alegând să depună mijloacele băneşti în contul curent, de card sau în contul de depozit la EuroCreditBank. Beneficiarii transferurilor băneşti, rezidenţi ai Republicii Moldova, care nu doresc să piardă timpul stând în cozi interminabile, la fel le va fi comod să utilizeze TMT.

Pentru a asigura securitatea traficului în sistemul Telebank.md se utilizează tehnologia de criptare (SSL), conectarea fiind în baza numelui de utilizator și a unei parole sigure, toate operațiunile din sistem sunt confirmate prin semnătura electronică - un analog al semnăturii olografe, pe baza de chei unice TAN. Sistemul utilizează, de asemenea, limite privind sumele anumitor operațiuni.

Deci pentru a primi un transfer bănesc prin intermediul TMT* este necesar de a parcurge trei paşi şi anume:

- De a fi înregistrat pe site-ul Telebank.md- De a completa cererea de primire a transferului bănesc- De a autoriza operaţiunea de primire a transferului bănesc, și EuroCreditBank te mulţumeşte cu 50 Lei oferiţi suplimentar pe contul curent (oferta valabilă în perioada 20.07.2017 - 30. 09.2017)

Important!

Serviciul Telebank Money Transfer este disponibil tuturor clienţilor băncii conectați la sistemul de deservire la distanţă Telebank.md. Pentru a face acest lucru este necesar de a alege una din filialele băncii pe site-ul www.ecb.md, de a o vizita şi de a primi gratis mijloacele de acces la sistem, precum si de a achiziţiona cheiţe unice pentru autorizarea operațiunilor.

Convertirea valutei la eliberarea transferului nu se efectuează, deoarece valuta transferului trebuie să corespundă valutei contului deschis în bancă.

Prin intermediul serviciului Telebank Money Transfer al EuroCreditBank, puteți primi transferuri prin următoarele sisteme de transferuri bănești:

...

Pentru întrebări referitor la remiterile de bani Telebank Money Transfer (TMT), puteți primi suportul informațional la numerele de telefon 0 800 500 20 sau + 373 22500200.

Telebank Money Transfer — Rapid! Comod! Simplu!

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal