Din spusele denunțătorului, fostul comisar ar fi pretins banii pentru a soluționa două probleme: una legată de modificarea măsurii preventive din arest în arest la domiciliu, iar cea de-a doua - soluționarea definitivă a dosarului. 

Astăzi, mai multe percheziții au fost operate la domiciliile și birourile unor polițiști, suspectați că ar fi acționat în complicitate cu principalul bănuit, dar și acasă la ultimul. În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane și alte mijloace de comunicare. În prezent, două persoane sunt audiate, iar fostul șef al IP Strășeni a fost deja plasat în izolatorul CNA.

Pe acest caz a fost inițiată o urmărire penală în temeiul art. 324 Cod penal - corupere pasivă. Dacă va fi găsit vinovat, omul legii riscă până la 15 ani de închisoare.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!