Unul dintre cele mai importante evenimente în afaceri - „Moldova Business Week” - revine în octombrie

Unul dintre cele mai importante evenimente în afaceri - „Moldova Business Week” - revine în octombrie

Ministerul Economiei și Infrastructurii împreună cu Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO), organizează, în perioada 3-6 octombrie 2017, unul din cele mai importante evenimente de afaceri ale anului - „Moldova Business Week 2017”, ediţia a IV-a.

Ediţia din anul curent, cuprinde două componente mari - investiții și export, ambele cu o agendă consistentă de conferințe pe subiectele de interes major pentru mediul de afaceri din Moldova, sesiuni B2B şi platforme de conexiune directă cu investitorii străini. În cadrul „Moldova Business Week 2017” sunt planificate 30 de evenimente de afaceri, structurate pe 12 paneluri de discuții, care vor fi susținute de 50 de speakeri în fața a circa 1000 de participanți.

De asemenea, evenimentul va găzdui 2 forumuri de economice - Forul de afaceri moldo-italian și Forul Exportatorilor, 5 sesiuni de întâlniri B2B, 3 vizite la producătorii mari din sectorul agroalimentar, textile, îmbrăcăminte, încălțăminte și piele, precum și o prezentare a obiectelor expuse la privatizare.

Forum de afaceri moldo-italian, va avea loc pe 4 octombrie și va fi organizat în parteneriat cu Ambasa-da Italiei în RM și camerele de comerț bilaterale. La forum se va discuta despre prezența companiilor italiene în țara noastră, sectoare cu potențial pentru investiții și comerț. Forumul exportatorilor se va desfășura pe 5 octombrie și va aborda tematica exportului moldovenesc sub aspect de competitivitate, instrumente de asistență, acces pe noi piețe.

Pe 4 octombrie va mai fi lansat proiectul ”Platforma online - produsele eco Moldova”, care are drept scop promovarea produselor ecologice, interacțiunea dintre producători și consumatori pentru furnizarea on-line de produse tradiționale și ecologice, precum și a conținutului digital și informațiilor aferente acestora. În aceeași zi vor avea loc vizite în teritoriu la parcurile industriale și zonele economice libere, companiile din sectoare agroalimentar și industria ușoară.

Cel mai important eveniment economic al toamnei va aborda, de asemenea, oportunitățile de dezvoltare economică regională în polii de creștere din zonele economice libere și parcurile industriale, precum și internaționalizarea IMM-urilor, în cadrul unei conferințe stabilite pentru 6 octombrie.

Astfel, indiferent dacă doriți să obțineți acces la piețele statelor CSI sau europene, să vă optimizați costurile operaționale, să găsiți forță de muncă calificată la salarii competitive, să relocați și rămâneți în continuare aproape de centrele de distribuție sau de asamblare, Republica Moldova este destinația unde puteți realiza aceste scopuri.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal