Astăzi începe festivalul „Gustar”. Muzică etno, stele căzătoare urmărite prin telescop și... un dragon

Astăzi începe festivalul „Gustar”. Muzică etno, stele căzătoare urmărite prin telescop și... un dragon

În acest an, Gustar revine la locația sa de origine la rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi. Aici, dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal, iar în perioada 19-20 august se vor celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare a melodiilor etno.

Gustar 2017 promite să fie nu doar un festival muzical, unde în fața miilor de oaspeți vor evolua cele mai sonore nume ale muzicii mondiale.

Timp de două zile, se va promova împreună modul sănătos de viață, prin intermediul activităților sportive, vom cânta și vom dansa, vom descoperi în noi și în copiii noștri noi talente și emoții. La fel, vom avea destul timp să ascultăm istorii interesante, legende despre Orheiul Vechi și despre minunile, pentru care este renumit acest loc. Seara veți putea admira prin telescop unul dintre cele mai frumoase spectacole astronomice anuale - ploaia de stele, care în această perioadă a lunii se apropie de sfârșit.

Publicitate

Master-class-uri, târg de artizanat și expoziție de obiecte unice din lut, mâncăruri și băuturi delicioase și accesibile, o zonă de relaxare pentru cei care au obosit de gălăgia și agitația festivalului și multe multe altele vă așteaptă în cuibul dragonului Gustar!

Vineri, 18 august, începând cu ora 18:0 se permite cazarea în zona de camping, iar de la 19:30 pe scena mică de la intrarea în camping vor evolua câțiva tineri talentați: Mark Stam, 7 Klasse și DJ Anderson.

Sâmbătă, 19 august, începând cu ora 17:35 pe scena principală vor evolua The B-Groove (Moldova), Via Dacă (Moldova), Freedom Boombox (SUA), Gândul Mâței (Moldova), Koza Mostra (Grecia), N.O.H.A. (Cehia/SUA).

Iar duminică, 20 august, veți savura concertul cu participarea Karafizi & The Roof (Moldova), Freedom Boombox (SUA), The Motans (Moldova), Spitalul de Urgență (România), Zdob și Zdub (Moldova) и Lou Bega (Germania)!

Pe 19 și 20 august biletele vor costa 150 și 200 lei, respectiv.

Biletele pot fi procurate online aici: http://www.biletonline.eu/, www.mticket.md www.afisha.md www.fest.md și în rețeaua de magazine TOP SHOP.

Cei care nu au reușit să cumpere bilete la transportul organizat, pot lua transportul public de la Gara Auto Centrală:

Chișinău - Butuceni - 10:20, 15:00, 18:15. Chișinău - Trebujeni - 14:00.

Pentru detalii: https://www.facebook.com/events/100138140635454/

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal