Produsul a fost lansat de compania „Universal Farm”, care a lucrat sub îndrumarea microbiologului și academicianului Valeriu Rudic. Pasta de dinți, care la început a fost un gel, a câștigat medaliile de aur și de argint la expozițiile internaționale de la Bruxelles, Pittsburgh. Ulterior, au fost făcute mai multe teste și a fost perfecționă formula și procurate echipamentele necesare pentru omogenizarea în vacuum și ambalare.

Pe piața internă, „Biortherapy” va apărea la sfârșitul lunii și se va vinde doar în farmacii. Un tub de pasta va avea masa de 40 g și va costă 35 de lei. De asemenea, se planifică exportarea „Biortherapy” în România, Ucraina, Belarus și Rusia.

Chiar dacă deocamdată „Biortherapy” nu este disponibilă pe piață și nu a avut publicitate, au apărut deja cumpărători angro în Ucraina și România. Despre această pastă de dinți ei au aflat de pe Internet, în comunitățile stomatologilor, care discutau activ despre proprietățile ei uimitoare. Totodată, numeroși stomatologi moldoveni lucrează în România și le-au povestit colegilor săi că au lucrat cu Bior-gel.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!