O nouă companie de microfinanțare și-a deschis ușile. „Oferim primul împrumut până la 4500 lei absolut gratuit”

O nouă companie de microfinanțare și-a deschis ușile. „Oferim primul împrumut până la 4500 lei absolut gratuit”

Sebo Credit este o organizație, care a simplificat şi a uşurat procesul de obţinere a unui împrumut. Orice persoană, care are nevoie de bani poate veni doar cu buletinul şi toată procedura va dura nu mai mult de cinci minute. Pentru a beneficia de un împrumut este suficient de accesat site-ul www.sebo.md, de telefonat la numărul 022896897 sau de mers la una dintre filialele din apropiere. 

În prezent sunt deschise nouă filiale, şapte din ele sunt în municipiul Chişinău, iar altele în raioanele Edineţ şi Bălţi.

„Astăzi sărbătorim lansarea oficială a brandului Sebo pe piața Microfinanciară. Suntem o echipă de tineri profesionişti şi cu o viziune nouă asupra produselor financiare. Vrem să le oferim clienţilor o deservire la cel mai înalt nivel şi produsele cele mai confortabile pentru ei”, a menţionat SERGIU SOBULEAC, director general O.M. Sebo Credit S.R.L.

Publicitate

AICI puteți vedea secvențe de la deschiderea oficială a companiei.

...

...

...

Reprezentanţii companieii spun că sunt aleşi de clienţi pentru că au cele mai favorabile condiţii. Mai mult, zilnic ei deservesc peste 1500 de consumatori.

„Luând în considerație că ne-am propus să fim lideri pe piață, am venit cu o serie de produse distincte. La moment oferim primul împrumut până la 4500 lei absolut gratuit, care nu prevede o dobândă sau oarecare comisioane ascunse. Am conceput acest produs pentru a demonstra calitatea serviciilor noastre. La fel, ne propunem să demonstrăm că gratuit înseamnă gratuit și prin aceasta să redobândim încrederea consumătorilor în piața organizațiilor de micofinantare. Până în prezent avem peste 15 000 de clienți mulțumiți, care au beneficiat de primul împrumut gratuit și s-au asigurat de calitatea serviciilor noastre”, a spus GRIGORE FUSU, marketing manager O.M. Sebo Credit S.R.L.

...

„Clienții ne aleg pentru că avem probabil cele mai mici rate de pe piață, dar oferim şi flexibilitate sporită pentru rambursare împrumuturilor, ca prelungiri, ca restructurări. În curând vom lansa un produs nou, un împrumut pe termen lung, cu rambursare până la 24 de luni”, a menţionat SERGIU SOBULEAC, director general O.M. Sebo Credit S.R.L.

...

...

Compania Sebo Credit şi-a propus ca până în finele acestui an să deschidă încă patru filiale în Moldova.

Pentru a beneficia de primul împrumut gratuit vizitați site-ul companiei www.sebo.md sau telefonați la numărul 022896897.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal