FOTO. R. Moldova are o reprezentantă la primul concurs mondial de frumusețe, dedicat femeilor în scaun rulant

FOTO. R. Moldova are o reprezentantă la primul concurs mondial de frumusețe, dedicat femeilor în scaun rulant

„Miss Wheelchair World 2017” este primul concurs mondial în istorie, dedicat femeilor în scaun rulant. Acest eveniment nu este un concurs de frumusețe obișnuit, este un manifest internațional al drepturilor femeilor, este despre independența acestora, încrederea în sine, abilitatea de a se realiza, indiferent de apartenență, religie, statut social, modul de a fi sau de a te deplasa. Ludmila Iachim va reprezenta Republica Moldova la această competiție, desfășurată anul acesta în Varșovia, Polonia, scrie Ea.md.

Gala finală a evenimentului va avea loc pe data de 7 octombrie 2017, la Arena Varșovia.

În cadrul evenimentului vor participa 24 de fete / femei din 19 țări ale lumii. Din partea Republicii Moldova la Eveniment participă Ludmila Iachim, manager proiecte în cadrul Asociației „MOTIVAȚIE” din Moldova, o femeie activă, frumoasă, a cărei zâmbet și curaj inspiră pe cei din jurul ei. Acest eveniment va începe cu o perioadă de pregătire pentru participante: diverse sesiuni, workshopuri, foto shooting, horeografie, filmări, întâlniri importante, vizite, etc.

Publicitate
...

Ludmila menționează că participarea la acest eveniment este importantă pentru ea din cauză impactului social puternic pe care îl are astfel de evenimente și își dorește să reprezinte țara cu demnitate:

„Astfel de evenimente sunt neordinare, pentru că sunt axate în primul rând pe sensibilizarea societății și eliminarea stereotipurilor față de persoanele cu dizabilități. Ele arată că persoanele cu dizabilități pot fi independente și pot avea un statut social indiferent de domeniul de activitate. Sigur, în același timp se pune accent pe feminitate, eleganță, frumusețe, ținută și stil, dar sunt nu mai puțin importante pentru că motivează alte persoane cu dizabilități să aibă încredere în sine, să-și dezvolte potențialul și să înțeleagă că scaunul rulant nu este o sentință ci o metodă de a se deplasa”.

Autor:

Amintim că anterior Ludmila a participat la concursul de frumusețe din Donețc, Ucraina - „Frumusețe fără bariere” cu titlu de a II-a Vicemiss și a fost oaspete de onoare la evenimentul „Atipic Beauty” din Cluj Napoca, România.

...

Mai multe detalii despre concursul „Miss Wheelchair World” găsiți AICI

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal