Ghimpu: Plahotniuc vrea să înhațe Capitala prin metode KGB-iste - un ciocan în cap, o secere la gât și nu-s ministrul și primarul

Ghimpu: Plahotniuc vrea să înhațe Capitala prin metode KGB-iste - un ciocan în cap, o secere la gât și nu-s ministrul și primarul

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, îl acuză pe fostul său coleg de alianță democratul Vlad Plahotniuc de faptul că ar vrea să „înhațe capitala”.  „V. Plahotniuc vrea, din mai multe interese, să conducă și cu capitala, mai ales că la viitoarele alegeri va avea mare, mare nevoie de voturile celor ce locuiesc în mun. Chișinău... Democrații de mulți ani nu au susținerea orășenilor, dar V. P. vrea să înhațe și capitala, crezând că astfel vor avea mai multe voturi la alegeri. Vorba lui Lăpușneanu: Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”, a scris Ghimpu pe Facebook. 

Șeful liberalilor mai spune că pentru realizarea acestui scenariu, la nivel local s-au coalizat socialiștii cu ppem-iștii, iar metodele aplicate sunt similare cu cele din perioada sovietică.

„Așadar, „Nunta” și „Căsnicia” indestructibilă Dodon-Leancă (adică a PSRM-ului cu PPEM-ul), „nășite” îndelung de V. Plahotniuc, încet au început să dea „roade”: Ministrul și Primarul General învinuiți în presa plaho-dodonistă de tot posibilul-imposibil, amenințați cu arestarea și pierderea funcției, lucru care ulterior foarte lesne a și fost pus în aplicare. Exact aceleași metode ca pe timpurile KGB-lui sovietic - un ciocan în cap, o secere la gât și - nu-s Ministrul și Primarul General!!! O luptă acerbă în vederea denigrării profesionale și pregătirii opiniei publice pentru arestarea Ministrului și Primarului General, făcându-se totodată morți în „popșoi” când vine vorba de realizările Guvernului la nivel central, unde cu bani mult mai mulți s-a făcut mult mai puțin; pe când la Primărie, cu toate scandalurile și învinuirile trase de păr, cu referendumuri peste referendumuri, cu boicoturi idioate a proiectelor în CMC, cu un buget mai mult decât auster, lucrurile s-au mișcat înainte! Uitați-vă cum arată astăzi bulevardul Ștefan cel Mare, o frumusețe; și câtă gâlceavă doar pentru că în câteva locuri pe distanța de un metru-doi s-a ridicat puțin asfaltul, defect care se întâmplă de obicei la construcția drumurilor chiar și în țările europene din cauza temperaturii sau calității asfaltului pe alocuri (le-am văzut personal)! Și nici o vorbă că această frumusețe de bulevard, cu care ne vom mândri mulți ani înainte, este rezultatul muncii de ani de zile a Primarului General Dorin Chirtoacă”, a mai adăugat Ghimpu.

Publicitate

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal