Casa care te răsfață și îți oferă siguranță este dotată cu dispozitive SmartTronic

Casa care te răsfață și îți oferă siguranță este dotată cu dispozitive SmartTronic

Ce ne dorim de la o locuință? Confort, eficiență, siguranță și... mai nou, inteligență. Este tot mai apreciată locuința dotată cu sisteme de automatizare, care îți simplifică viața de zi cu zi și îi crește considerabil calitatea. 

Doar imaginează-ți cum e să pleci în vacanță liniștit pentru că oricând, de pe smartphone poți monitoriza locuința, iar în situațiile de excepție, când dispozitivele identifică scurgeri de gaze sau inundație, ești alertat în mod instantaneu printr-un mesaj și alimentarea cu gaze sau apă este stopată. Sau cum e să poți seta lumina, climatizarea, iluminarea de la distanță și odată revenit acasă să pătrunzi într-un mediu perfect pentru tine. Pe timp de iarnă să poți seta sistemul de dezgheț al curții sau pe timp de vară să deschizi pergola, sau să pornești sistemul de irigare printr-un simplu click. E minunat atunci când casa ta devine prietenul tău prin intermediul tehnologiilor inteligente, iar investițiile pe care le faci la implementarea lor și care sunt destul de considerabile, se recuperează în timp, oferindu-ți continuu confortul meritat.

...

Publicitate

Termenul „Casă inteligentă” este deja familiar multor beneficiari la nivel mondial, iar, de un an încoace, își face teren sigur și în Republica Moldova fiind reprezentat pe piață de compania SmartTronic Environment, prima companie din țară care propune automatizarea fără fir, produsele SmartTronic funcționând pe bază de baterii sau energie solară.

...

Asigurarea casei cu dispozitive de comandă digitală nu e deloc un moft al vieții moderne, ci, mai degrabă, o facilitate cu posibilități enorme și în continuă dezvoltare. Nu mai puțin important este faptul că aceste dispozitive laconice, care prin originalitatea lor devin piese decorative în locuința ta sau sunt atât de strategic gândite încât se ascund printre obiectele de interior și sunt uneori greu de demascat, devin un garant al siguranței familiei și locuinței tale, dar și contribuie inclusiv la eficientizarea ta prin economisirea timpului propriu, resurselor naturale și costurilor. Pare sofisticat, dar este extrem de simplu din toate punctele de vedere, de la instalare, până la utilizare. Și asta pentru că îți sunt oferite gratuit servicii operative, instruire și mentenanță pentru un an întreg.

...

Fiind membru al Z-Wave Alliance, al KNX și al Enocean Alliance - cele mai performante comunități mondiale din domeniu - SmartTronic importă în Moldova doar produse de calitate certificată și de eficiență maximă, punând un mare accent pe interdependența dispozitivelor și formarea unui sistem armonios în orice proiectare. Fiecare proiect este realizat însă individual, fie la etapa de construcție și amenajare a locuinței, fie pentru o locuință finisată, fiind adaptat la dorințele și necesitățile clienților. Necesitățile unor beneficiari pot fi satisfăcute printr-un singur buton de comandă setat cu 5 funcții, ale altora implică panouri de control și sisteme ce conlucrează... cert este că pentru SmartTronic nu există doleanțe fără soluții.

...

Vezi aici serviciile, descoperă produsele, treci prin câteva etape și ești invitat să accepți modernizarea în viața ta! Undă verde pentru „Casa inteligentă”!

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal