Mâncare „la înălțime”. TOP 10 companii avia din CSI cu cele mai bune meniuri la bord

Mâncare „la înălțime”. TOP 10 companii avia din CSI cu cele mai bune meniuri la bord

22.000 de pasageri au fost întrebați ce companii avia din CSI au cele mai bune meniuri la bord. Într-un sondaj al serviciului online tutu.ru a fost luată în considerație prima jumătate a anului 2017. În topul care a rezultat de pe urma sondajului, R. Moldova apare de două ori, cu două companii avia, scrie Forbes.kz.

Pe locul întâi, conform preferințelor pasagerilor chestionați, se află compania de stat Uzbekistan Havo Yollari.

...

Publicitate

Compania avia a fost fondată în 1992 și oferă curse în 40 de orașe ale lumii, în țări din Europa, Asia, SUA și Japonia. Uzbekistan Havo Yollari are reprezentanțe în 25 de țări.

2. Air Astana (Kazahstan)

...

Meniul de bord al companiei kazahe este comparat de către pasageri cu unul de casă, în care predomină carnea. Air Astana oferă și mâncare tradițională, dar și bere sau vin. Compania activează din 2002, iar acum flota ei constă din 31 de avioane care execută peste 60 de curse interne și externe. Air Astana a fost prima companie avia din CSI și Europa de Est care a primit prestigiosul rating de 4 stele de la agenția internațională Sytrax.

3. Alrosa (Rusia)

...

Compania face parte din categoria micilor transportatori, cu 241.000 de pasageri în 2017, și aparține liderului mondial de confecționare a diamantelor. Pasagerii spun că mâncarea este gustoase și se oferă o alegere din trei feluri de mâncare. Compania execută curse interne, zboruri spre Yakutia, curse charter în Europa, Asia și CSI, dar și curse marfare.

4. Air Moldova (R. Moldova)

...

Pasagerii și-au oferit votul pentru compania avia națională Air Moldova, fondată în 1993. Aceștia spun că s-au lăsat cuceriți de vinul moldovenesc oferit la bord.

5. Belavia (Belarus)

...

Compania belarusă este lăudată pentru mâncarea oferităîn timpul curselor scurte, deși tartinele servite nu sunt apreciate la fel de mult de pasageri. Belavia a fost fondată în 1996 și execută curse în 27 de țări ale Europei, CSI și Asiei.

6. Aeroflot (Rusia)

...

Meniurile la bordul companiei Aeroflot sunt catalogate drept „satisfăcătoare” în cazul curselor interne, iar cele externe sunt foarte lăudate. Pasagerii remarcă faptul că Aeroflot uneori oferă mici surprize la bord, precum portocale sau înghețată.

7. S7 Airlines (Rusia)

...

Compania are destul de mulți adminatori, iar meniurile sunt oferite la fiecare cursă, fără excepție. Este una dintre cele mai mari companii rusești, cu un număr de pasageri de 9,5 milioane pentru anul 2016.

8. Fly One (R. Moldova)

...

Compania privată moldovenească fondată abia anul trecut nu a reușit să obțină încă niște păreri categorice, însă deja se regăsește în top. Sursa citată menționează că Fly One oferă curse charter în Turcia și Grecia, iar din 2016 - rute permanente spre nouă orașe europene.

9. Avrora (Rusia)

...

Avrora execută curse în Orientul îndepărtat, la fel și spre Siberia sau Vladivostok. Printre zborurile externe se numără cele spre China, Coreea și Japonia.

10. Red Wings (Rusia)

...

Compania este principalul exploatator al navelor autohtone Tu-204-100. Aceasta are zboruri permanente și charter spre cele mai importante destinații turistice.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal