FOTO. Cele mai luxoase băi de hotel din întreaga lume

FOTO. Cele mai luxoase băi de hotel din întreaga lume

Locuințele luxoase sunt în mod natural luxuriante, dar dacă priviți dincolo de pardoseli din marmură și accesorii din porțelan, veți realiza un lucru care poate fi cel mai important și pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când alegeți un loc de ședere. Uneori este vorba de vederi incredibile, dar uneori este vorba de camera unde se află baia.

Există băi de hotel care urmează dictumul arhitectului modern, dar altele debordează prin tradiționalismul țării în care a fost construit acest hotel. În Tanzania, în unele băi de hotel te poți sprijini cu picioarele de marginea căzii sau poți să descoperi băile înfricoșător de frumoase din Hyatt pe Bund (Shanghai).

Am selectat o serie de fotografii cu băile din hotelurile din întreaga lume, care sunt considerate cele mai impresionante la acest moment.

Publicitate

1. Hotelul „Ayada Maldives” de pe insula Magudhuva din Maldive

Nu ai cum să greșești când alegi o vacanță în Maldive. Având în vedere locația unică a stațiunii, în mijlocul recifului, apartamentele sunt dotate cu terase spațioasă și piscină. Iar băile sunt absolut fabuloase.

...

...

2. Hyatt pe Bund, Shanghai din China

Căzile din băile acestui hotel sunt adiacente ferestrelor de la nivelul podelei până la tavan, care creează vederi spre zona superbă de-a lungul râului Huangpu.

...

...

3. South Ocean Lodge, Insula Kangaroo din Australia

Această locație este practic ultimul lux care rămâne în comuniune perfectă cu natura. Baia deschisă, pe de o parte, se mândrește cu o cadă de granit sculptată manual, podele încălzite cu calcar și duș.

Dar pe de altă parte, baia arată atât de simplu și de ușor încât conferă impresia de amestec cu sălbăticia.

...

...

4. Hotelul One&Only Reethi Rah în Maldive

Culori naturale și fără decoruri copleșitoare - nimic nu te distrage de oaza tropicală de la fereastra băii de la Villa Beach.

Cada supradimensionată pentru două persoane vă va face să vă simțiți ca și cum ați avea un scaun confortabil în teatrul plin de farmec al naturii.

...

...

5. La Residence, Franschhoek, Africa de Sud

Băile au decoruri exuberante și vă vor face să vă simțiți ca un membru al familiei regale.

O sală personală cu oglinzi care amintește de Versailles și vă transpune în acea perioadă când cavalerii luptau cu sabia pentru aleasa inimiii.

...

...

6. Hotelul „Jade Mountain”, Sf. Lucia.

Dacă alegeți acest hotel, din baie puteți să savurați liniștea într-un jacuzzi și să admirați inegalabilii munți și litoralul mării.

Datorită designului deschis al podelei și faptului că apartamentele sunt complet lipsite de un singur perete, baia devine o parte integrantă a unui sanctuar mare, îngrădit într-un complex tropical de lux, care este în armonie absolută cu natura.

...

7. Hotelul „Caesar Augustus” și Hotelul Punta Tragara, Capri, Italia

Alegerea dintre Caesar Augustus și Punta Tragara în Capri este o sarcină dificilă, dacă vederea în baie este un factor decisiv.

Ambele hoteluri sunt situate pe stânci, oferind cele mai spectaculoase priveliști pe care le puteți găsi pe întreaga insulă, astfel încât tot ce vă poate ajuta să vă hotărâți este tipul de decor.

...

8. Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, Santa Catarina din Brazilia

Uscător de păr, o cadă cu hidromasaj, o zonă spa cu inundații solare și o piscină. Prețul este unul șocant.

Ponta dos Ganchos este considerat unul dintre cele mai exclusiviste stațiuni de pe plaja din Brazilia și a primit numeroase premii.

...

...

...

9. Hotelul Amangiri, Canyon Point din deșertul Utah

Toate băile au ferestre alungite care au o priveliște spre o mesă de 165 de milioane de ani, pereții sunt construiți din gresie, iar prosoapele sunt parfumate și stropite cu salvie.

...

...

10. VIK Master Suite, Millahue din Chile

Baia are o cadă din fibră de carbon suspendată de tavan și este poziționată strategic pentru a admira văile și podgoriile.

...

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal