Pe lângă Ziua Vinului sărbătorită în central capitalei, tradițional, vinăria Château Vartely a organizat și Festivalul Vinului la complexul turistic din Orhei. Festivalul a durat două zile şi a permis oaspeților săi să beneficieze de un pachet all inclusive, în baza biletului procurat.

Toți vizitatorii au beneficiat de excursie prin vinărie, o atmosferă relaxantă acompaniată de muzică bună, de legume şi bucate la grătar nelimitat, decor deosebit, şi desigur, degustare de vinuri, fiind propus, practic, tot sortimentul de vinuri produse de Château Vartely inclusiv cele premiate la concursurile internaționale de vinuri. Şi cum sărbătoarea nu
poate fi una pe cinste fără de cadouri, fiecare oaspete a primit în dar câte un pahar Château Vartely.

Cu toate că prognoza meteo s-a adeverit a fi mohorâtă, complexul turistic a găzduit oaspeți din diferite ţări, precum: România, Austria, Germania, Franța, Ţările Baltice, Ucraina şi Federaţia Rusă.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.