În cadrul acestui eveniment au fost discutate cele mai mari provocări pe care le-au avut autoritățile publice centrale și locale, organizațiile neguvernamentale și donatorii externi în procesul de dezvoltare a serviciilor sociale destinate persoanele social vulnerabile și celor cu dizabilități.

„Agenția Austriacă promovează ajutorul și suportul pentru oamenii din Moldova pe parcursul mai multor ani. Noi considerăm că decizia noastră de a susține Concordia a fost o decizie corectă. Când privim la succesurile a peste 5000 de oameni care sunt deja susținuți prin intermediul acestui ajutor. Mi se pare ceva remarcabil. Este un mare succes”, a concretizat Alexander Karner, Șef al Biroului de coordonare al Cooperării Tehnice a Guvernului Austriei la Chișinău.

Totodată, în cadrul conferinței s-a discutat despre importanța antreprenoriatului social și viitoarele proiecte în această direcție

Conferința a fost organizată în contextul implementării proiectului „G.H.I.G. - Grijă. Hrană. Integrare. Dezvoltare” cu suportul financiar al Agenției Austriece pentru Dezvoltare în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Ambasada Austriei în RM.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.