„Suntem convinși că odată ce au fost respinse, mai multe idei din aceste proiecte cu certitudine această guvernare le va implementa în alte proiecte, așa cum face de obicei Partidului Democrat.

Aceste idei care vin partea opoziției sunt din start respinse, apoi aceste idei sunt puse la baza unor proiecte care sunt inițiate de Guvern sau alți deputați.

Suntem convinși că aceste idei bune vor fi votate în 2018, atunci când PSRM va veni la guvernare și va implementa acea agendă de politici sociale, care este prescrisă în programul nostru de guvernare”, a mai spus Bolea.

„Actuala guvernare PD toată ziua nu a pus practic nicio întrebare pe marginea proiectelor. În urma nevotării proiectului privind patentele foarte mulți cetățeni ai R. Moldova vor rămâne fără unica sursă de existență.

Stimați guvernanți, așa nu se crește Moldova. Veți fi foarte dur taxați de acești oameni care mâine-poimâine e vor rămâne fără o bucățică de pâine, pentru că azi ați pus în capul mesei ambițiile personale și de partid, și n-ați venit măcar cu o argumentare de ce nu, poate să lăsăm loc de discuții sau amendamente, pentru ca eventual să ajungem la un consens. Am primit apeluri de la cetățeni din teritoriu și vă spun că indignarea este foarte mare”, a declarat socialistul Grigore Novac.

„Vom vedea ce formulă putem găsi pentru a-i ajuta pe acești cetățeni. Republica Moldova cu regret degradează zilnic și sistematic și am impresia că este un scenariu bine pus la punct. Am impresia că PD-ul de asta și se ghidează: cu cât mai rău, cu atât mai bine pentru ei”, a adăugat deputatul.

„Inițiativele sociale care au fost examinate astăzi în Parlament și, din păcate, respinge de majoritatea democrată, duceau la îmbunătățirea stării economice a mai multor categorii de cetățeni, inclusiv a pensionarilor, invalizilor și a familiilor cu mulți copii.

De asemenea, protejarea tinerilor noștri de la alcoolul tare nu a fost acceptată de această majoritate”, a spus deputatul PSRM, Vladimir Odnostalco.

Video de privesc.eu: