„Proiectul a fost elaborat în legătură cu transferarea locului de depozitare a deșeurilor menajere din mun. Chișinău la poligonul din comuna Țînțăreni, raionul Anenii Noi, pentru prevenirea situației excepționale și soluționarea problemei stringente de evacuare a deșeurilor menajere din mun. Chișinău”, se arată în documentul supus dezbaterilor publice până pe 24 octombrie. 

Ministerul, în comun cu Autoritățile publice locale, au decis că cea mai bună soluție va fi redirecționarea camioanelor menționate în ocolirea localităților nominalizate pe drumul public regional G 106.1 G 106 - G 112.

Lucrările de proiectare și reparare a tronsonului vor fi în gestiunea „Administrației de Stat a Drumurilor”, iar banii vor fi alocați din fondul rutier prin redistribuirea mijloacelor pe anul 2017.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!