Avocații afirmă că pentru ei aceasta a fost o noutate, întrucât în noaptea accidentului rutier tânăra oferise analizele necesare, care au dovedit că tânăra nu era nici beată, nici drogată.

Opiate sunt anumiți alcaloizi naturali care provin din opiu. Macul opiaceu conține ca. 25 % din acest alcaloid. Principalele substanțe care provin din opiu sunt morfina, codeina și tebaina.

Între timp, omul de afaceri Vasili Zaițev, tatăl vitreg al fetei, spune că fiica lui conduce de doi ani și era trează. „În familia noastră e o tragedie. Fetița era trează, venea cu o prietenă. Mașina e a mea, cumpărată în credit. Copilul nu mănâncă deja de o zi, noi nu am putut discuta, au închis-o în izolator”, spune bărbatul.

Amintim că în seara de 18 octombrie, în centrul Harkovului, un automobil Lexus, la volanul căreia era Elena Zaițeva, s-a tamponat cu un Volkswagen Touareg. În urma impactului, mașina condusă de Zaițeva a ieșit pe trotuar și a lovit 11 pietoni, cinci dintre care au decedat. 

Momentul impactului poate fi urmărit aici. ATENȚIE, imaginile vă pot afecta emoțional!

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!