Potrivit sursei citate, după accident tânăra de 20 de ani a luat Anaprilin pentru scăderea tensiunii, care era de 135/80.

Cu toate acestea, fiind întrebată de procuror dacă a luat medicamente, suspecta a negat acest lucru.

Pe de altă parte, apărarea Elenei Zaițeva afirmase că tânără a luat calmante, scrie UNIAN. Avocata tinerei susține că înainte de a face a doua analiză, în urma căreia au fost depistați opiați în urina ei, Zaițeva a administrat calmante.

„Întâi de toate, vreau să fac următoarea declarație: înainte de a preleva probe pentru a doua oară, în cabinetul anchetatorului Zaițeva a luat preparate de liniștire”, a spus Iulia Kozîri.

Amintim că în seara de 18 octombrie, în centrul Harkovului, un automobil Lexus, la volanul căreia era Elena Zaițeva, s-a tamponat cu un Volkswagen Touareg. În urma impactului, mașina condusă de Zaițeva a ieșit pe trotuar și a lovit 11 pietoni, cinci dintre care au decedat pe loc. 

Momentul impactului poate fi urmărit aici. ATENȚIE, imaginile vă pot afecta emoțional!

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!