VIDEO. Năstase, către Publika TV: Schimbarea e foarte aproape, veți răspunde pentru tot

VIDEO. Năstase, către Publika TV: Schimbarea e foarte aproape, veți răspunde pentru tot

După ce a fost întrebat la o conferință de presă de reporterul Publika TV de ce a folosit prompterul, liderul PPDA, Andrei Năstase, a venit cu o serie de îndemuri și avertizări la adresa postului de televiziune, dar și a celorlalte din cadrul holding-ului mediatic controlat de liderul democraților, Vlad Plahotniuc.

„De ce ați decis să folosiți prompterul, n-ați reușit să citiți programul pe care l-ați prezentat astăzi?”, a fost întrebarea venită din partea reporterului Publika TV.

Năstase a răspuns că oricine este în drept să folosească orice instrument care facilitează răspândirea informației.

Publicitate

„O să vă duceți la congresul Partidului Democrat și o să înaintați această întrebare către Plahotniuc”, a intervenit vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari.

Înainte de a încheia conferința de presă, Andrei Năstase i-a avertizat pe cei de la posturile lui Vlad Plahotniuc, pe care i-a făcut „mercenari”.

„Iată care sunt preocupările Publika TV. Nu se va preocupa de punctul 1 din cele 14 prezentate de domnul Slusari. Nu se va preocupa de inițiative noastre emise pe parcursul anului, cu privire la protecția producătorului autohton, de alternativa noastră la sistemul mixt Plahotniuc-Dodon. Diseară o să vedeți la televizor tot felul de nimicnicii.

Am un sfat pentru cei din holding-ul ucigaș al lui Plahotniuc. Voi nici nu vă dați seama cât de aproape e schimbarea. E mult mai aproape decât vă închipuiți voi. Să nu creadă cineva că cei care au atentat la sănătatea colegilor noștri, care și-au bătut joc de părinții noștri, nu vor ajunge să răspundă. Orice ați face nu vă mai ajută. Schimbarea e aproape și voi veți plăti împreună cu cel care v-a angajat, voi fiind niște mercenari, să plătiți pentru tot răul pe care l-ați făcut acestei țări și cetățenilor noștri pe care îi mințiți la televizor”, a spus liderul PPDA.

„Vă îndemn să facem apel la conștiința voastră și la deontologia care vă obligă să informați obiectiv și echidistant cu referire la tot ce se întâmplă în R. Moldova.

Mă uit la voi și îmi este milă de voi. Ați prezentat atâtea minciuni în spațiul public și acum sunteți jalnici, nu mai aveți ce prezenta”, a mai spus Năstase, care a negat că a citit de pe prompter.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Twitter
  • Telegram
  • RSS Feed

APLICAȚIE

  • App Store
  • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal