FOTO, VIDEO. Achiți nota de plată cu telefonul mobil: La Chișinău a fost lansată aplicația Paynet Merchant

FOTO, VIDEO. Achiți nota de plată cu telefonul mobil: La Chișinău a fost lansată aplicația Paynet Merchant

Compania Paynet a lansat astăzi aplicația de mobile commerce - Paynet Merchant. Cu ajutorul acesteia, la scanarea unui cod QR poți achita nota de plată în localuri.  Odată cu lansarea acestei aplicații putem spune cu certitudine că noțiunea de „mobile commerce” își întărește poziția pe piața din Republica Moldova, transformând „leul de hârtie” într-un „e-leu”. 

„Totul devine mobil. Noi vrem să fim în același ritm cu tehnologia. Venim cu o soluție pentru consumatori. O soluție de plăți. Este vorba de aplicația mobilă - Paynet Merchant”, a declarat cu ocazia lansării directorul executiv PayNet, Călin Greadcenco.

Aplicația Paynet Merchant este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android și vine să simplifice lucrurile atunci când vorbim de achitarea serviciilor, prin scanarea unui QR cod generat de vânzător. Cu alte cuvinte, aplicația își oferă posibiltatea să transferi banii din portmoneul tău electronic direct în contul localului. Dacă nu crezi, ai timp până pe 5 noiembrie să mergi la Draft Arena și să testezi personal aplicația, beneficiind la final și de un bonus de 7%.

Publicitate
...

Pentru a putea testa aplicația, la intrarea în local a fost instalat și un terminal unde poate fi alimentat portofelul Paynet.

...

„Să achiți cu telefonul mobil nota de plată într-un local poate părea, la prima etapă, o noțiune de science fiction, dar avem convingerea că împreună vom reuși să trecem la o altă etapă, inclusiv la o nouă etapă de dezvoltare a economiei naționale”, a subliniat mangerul de proiect Paynet, Boris Foca.

Autorii aplicației se arată convinși că în viitorul apropiat o astfel de modalitate de plată va ajunge să fie implementată și la achitarea altor servicii, cum ar fi inclusiv călătoria cu troleibuzul.

„Compania Paynet nu se oprește aici. Cu siguranță în următoarele luni veți mai auzi de noi. Vom veni cu noi produse și servicii la fel de inovative”, a mai adăugat Foca.

Paynet este un portofel online unde te înregistrezi, pui bani pe cont și achiți tot ce vrei. Orice consumator își poate suplini portofelul electronic, atât în regim online, cât și offline.

Lansarea aplicatiei Paynet Merchant. Posted by Paynet on 23 Octombrie 2017

Autor:

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal