Cererile de participare la concurs şi documentele de însoţire a acestora pot fi depuse în perioada 1 octombrie - 19 noiembrie 2014.

Licenţele pentru dreptul de utilizare a sub-benzilor de frecvenţe radio 3600-3650 MHz; 3650-3700 MHz: 3700- 3750 MHz şi 3750-3800 MHz vor fi eliberate de către ANRCETI pe un termen de 15 ani.

Acestea vor atesta dreptul titularilor acestora de a le utiliza exclusiv în scopul furnizării reţelelor şi serviciilor publice de comunicaţii electronice cu acces radio în bandă largă, în baza tehnologiilor disponibile, care nu contravin condiţiilor tehnice şi operaţionale prevăzute de Caietul de sarcini pentru concurs.

Costul fiecărei benzi este de un milion de euro. Concursul are loc repetat, deoarece iniţial, în aprilie-iunie 2013, nu au fost solicitate, scrie Infotag.

Câştigătorii concursului vor fi selectaţi în cadrul unui concurs deschis, cu aplicarea procedurii de selectare competitivă, conform criteriilor şi condiţiilor stabilite în Caietul de sarcini pentru concurs, aprobat prin hotărârea Consiliului de Administraţie al ANRCETI. Concursul urmează să se desfăşoare în incinta ANRCETI pe data de 10 decembrie.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!