Cei de la Yandex.Taxi au și un disclaimer pe site care spune că preţurile pentru serviciile de taxi pot varia. Tariful minim este indicat, neincluzând coeficientul „Ore de vârf”.

„Preţul unei curse specificate indicată în serviciul sau în aplicaţia Yandex.Taxi se poate schimba în funcţie de tarifele firmelor de taxi, precum şi din cauza opririlor din timpul cursei la solicitarea pasagerului, din cauza modificării destinaţiei după începerea cursei sau din alte cauze”, scrie firma. 

Potrivit Newsmaker.md, Yandex.Taxi a majorat tarifele pentru că vrea să atragă mai mulți șoferi în rețea. „Vrem să reducem astfel timpul de așteptare a mașinii, să îmbunătățim calitatea serviciilor și accesibilitatea taxiurilor. Călătoriile comandate prin intermediul Yandex.Taxi sunt foarte accesibile, mai ales la distanțe mici”, a declarat compania pentru sursa citată.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!