*Acest material este sponsorizat

VIDEO. Testing și Mortal Kombat. Impresii de la Endava Testing Week 2017

VIDEO. Testing și Mortal Kombat. Impresii de la Endava Testing Week 2017

În această toamnă, în mai multe locații Endava a avut loc o nouă ediţie a evenimentului Endava Testing Week. Timp de o săptămână, Endavienii pasionaţi de testare software din Chișinău, Belgrad, Bogota, București, Cluj, Iași, Skopje și Sofia au avut parte de prezentări, workshop-uri, concursuri cu premii şi jocuri.

În centrul de livrare Endava din Chişinău evenimentul a ajuns la cea de-a cincea ediţie şi a adunat 10 speakeri locali şi 3 speakeri din alte locaţii Endava, toţi împărtăşind din experienţa lor în domeniul testării software.

Eugen Zincovschi, Test Lead în Endava, cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul testării, a susţinut prezentarea Field Attributes - How to test, What to Ask, Common Issues. „În cadrul prezentării am scos în evidenţă similitudinile dintre proiecte, precum şi întrebările, scenariile şi problemele în testare, care au recurenţă. Totodată, am explicat participanţilor cum să testeze în funcţie de mai multe caracteristici, aplicând tehnici specifice de testare”, menționează Eugen.

Dumitru Malinovschii, Senior Automation Tester & Test Lead, care face parte din echipa Endava de peste 2 ani, a susţinut o prezentare despre importanţa abilităţilor de comunicare pentru specialiştii IT şi despre metode de dezvoltare a acestor aptitudini.

Evenimentul a oferit nu doar un set de cunoştinţe valoroase participanţilor, ci a reuşit prin varietatea de activităţi desfăşurate, să atragă un număr mare de IT-şti atât în săli, cât şi online.

 „Este pentru a doua oară când fac parte din echipa de organizare Testing Week. Apreciez că evenimentul oferă tuturor posibilitatea de a participa la prezentări din diverse domenii, de a le susţine şi a-şi dezvolta astfel aptitudini de vorbire în public. Pe lângă teme interesante discutate și workshop-uri, au fost organizate şi activități informale, cum ar fi campionatul de Foosball, tenis de masă, concursul de fotografie şi concursurile de Bug Hunting, Mortal Kombat și „Ce? Unde? Când?”, toate acestea oferind posibilitatea de a socializa într-o atmosferă relaxantă și veselă”, a spus Anastasia Casapu, Test Engineer în Endava şi organizator.

 

Alina Pascari, Scrum Master în Endava, cu experienţă de peste 7 ani în companie şi organizator mărturiseşte: „Am rămas doar cu impresii pozitive după organizarea şi participarea la Testing Week din acest an. Mi-a plăcut că interesul pentru susţinerea de prezentări din diferite arii ale testării a fost foarte ridicat. Un succes aparte l-a avut jocul Agile „Elephant in the Room”, organizat pentru prima dată de Endava Agile Practice şi la care au participat şi studenţii de la Universitatea Tehnică a Moldovei”.

„M-a bucurat volumul de informaţie nouă prezentată pe parcursul ediţiei curente Testing Week. De la an la an observ că există o creştere - atât a interesului faţă de disciplina Testare, cât şi a spiritului de echipă în toată compania”, a concluzionat Dumitru Malinovschii.

Testing Week este doar una din inițiativele dedicate disciplinelor din cadrul Endava. Ca și Development Week și Agile Days, oferă atât conținut tehnic de valoare, cât și posibilitatea angajaților companiei de a interacționa într-un mediu informal și de a face schimb de experiență. Endava îşi propune să păstreze tradiția desfășurării acestor evenimente, deoarece facilitează învăţarea continuă, încurajează munca în echipă şi creează un mediu care stimulează colaborarea.

#Despre Endava

Endava este o companie privată de servicii IT cu peste 16 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, sau comerț și transporturi. Prin intermediul soluțiilor Digital Evolution, Agile Transformation şi Automation, Endava îşi susține clienții în a îmbunătății experiența utilizatorilor, dar şi a deveni mai flexibili şi eficienți.

Endava are peste 3.900 de angajați în locații din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare din România, Moldova, Macedonia, Serbia, Bulgaria și Columbia. Concomitent cu investiția în parteneriate pe termen lung cu clienții, Endava a realizat importanța oferirii unor oportunități de carieră motivante pentru angajați și a reușit astfel să se afirme ca unul dintre cei mai buni angajatori pentru cei mai talentați profesioniști IT.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Scoaterea Partidului Șor în afara legii? Cum ar fi posibil. Răspunsul politicienilor

Scoaterea Partidului Șor în afara legii? Cum ar fi posibil. Răspunsul politicienilor

Călătoriile cu trenul ar putea fi subvenționate pentru mii de tineri din Iași, Chișinău și Odesa

Călătoriile cu trenul ar putea fi subvenționate pentru mii de tineri din Iași, Chișinău și Odesa

Belarusul pune embargou pe produsele occidentale şi anunță sancţiuni împotriva companiilor aeriene din UE

Belarusul pune embargou pe produsele occidentale şi anunță sancţiuni împotriva companiilor aeriene din UE

Advertoriale
Invitro Diagnostics – de la laborator medical la Rețea de sănătate!

Invitro Diagnostics – de la laborator medical la Rețea de sănătate!

Intesa Sanpaolo, decernată cu titlul „BANCA ANULUI în ITALIA” de revista The Banker

Intesa Sanpaolo, decernată cu titlul „BANCA ANULUI în ITALIA” de revista The Banker

Dobânzi mai mici pentru bucurii mai mari! Credit de consum negarantat cu rata dobânzii de doar 9,99% la Victoriabank

Dobânzi mai mici pentru bucurii mai mari! Credit de consum negarantat cu rata dobânzii de doar 9,99% la Victoriabank

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Care-i treaba cu șefii, ce mașini conduc și de ce au camere video în birou (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Care-i treaba cu șefii, ce mașini conduc și de ce au camere video în birou (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Gadgeturile noastre de toate zilele (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Viața de după căsătorie sau „iubirea asta nu ți-i trali-vali” (VIDEO)
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
Cele mai populare
 • 1
  Pretinde Andrei Năstase la cârma PG? Răspunsul politicianului
 • 2
  După suspendarea alegerilor de la Bălți, Tauber propune să fie declarat caracterul captiv al statului
 • 3
  Protest în fața Parlamentului: Angajați din sistemul bugetar, nemulțumiți de anularea premiului anual. UPDATE: Deputații ies la discuții
 • 4
  Parlamentul se întrunește luni în ședință. Subiectele de pe ordinea de zi
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.