*Acest material este sponsorizat

Tot ce trebuie să știi despre creditele ipotecare

Tot ce trebuie să știi despre creditele ipotecare

Consiliere și expertiză în alegerea unui apartament, sfaturi de ordin administrativ și juridic, reduceri la credite imobiliare și toate acestea gratuit? În Chișinău activează un Centru Ipotecar care oferă asistență în luarea unei decizii foarte importante pentru fiecare - procurarea propriei locuințe. 

Deschis de către Mobiasbancă - Groupe Societe Generale, centrul oferă consiliere și servicii gratuite pentru a facilita achiziționarea unui imobil atunci când aveți nevoie de un sprijin financiar. Mai multe detalii cum poți beneficia absolut gratis de serviciile Centrului dat, oferă Directorul Centrului Ipotecar, Anton Covaliov: 

Oferiți-ne mai multe detalii despre serviciile pe care le prestați

Serviciile Centrului Ipotecar Mobiasbancă se adresează persoanelor fizice. La dispoziția clienților noștri stă o echipa de profesioniști, specializată în consultanța acestora pentru obținerea celor mai avantajoase credite ipotecare destinate cumpărării, construcției sau modernizării locuinței.

Astfel, clienţii dispun aici de toate serviciile „la pachet”, unde oferim răspuns la orice întrebare despre creditele ipotecare.

Deoarece decizia de a procura o casa este una dificilă, pentru că implică o investiție semnificativă și de lungă durată, Centrul oferă asistenţa necesară pentru ca tranzacţia de procurare a imobilului să se desfăşoare sub ghidarea unui partener de încredere, în cele mai bune condiţii şi în cel mai scurt timp.

La moment, care sunt ratele dobânzii la creditul imobiliar?

În general, când vorbim de un credit ipotecar în Republica Moldova - rata dobânzii este variabilă, dar, se mai întamplă ca aceasta să fie fixă pe o perioadă scurtă de timp. În prezent, la Mobiasbanca, rata dobanzii la creditele ipotecare este flotantă și este legată de un indice de referință transparent - depozitul Classique în lei de la Mobiasbanca pe un termen de 180 de zile. Aceasta înseamna că rata dobînzii la creditul ipotecar se va modifica nu în orice moment la discreția Băncii, dar numai în cazul cînd ratele la depozite pe piață real se vor modifica. Pe parcursul ultimului an cu toții am observat o scădere a ratei depozitelor în lei moldovenești. Respectiv Mobiasbancă a doua oară déjà în acest an a scăzut ratele la creditele ipotecare existente în lei moldovenești care sunt legate de acest indice de referință și clienții noștri au apreciat destul de mult această transparență.

La Mobiasbancă persoanele pot beneficia de cele mai avantajoase condiţii de creditare ipotecară.

În cât timp se poate obține un credit ipotecar?

Vreau să menționez că Mobiasbanca este unica bancă din Republica Moldova, care deține Certificatul de Calitate ISO 9001:2015 în domeniul creditelor imobiliare. Astfel, la Mobiasbanca un credit imoibliar poate fi obținut in 5 zile din momentul prezentării setului complet de documente. Mai mult ca atât, Centrul Ipoecar acordă tot suportul necesar în procesul de creditare și oferă răspuns la toate întrebările și neclaritățile, care pot apărea. De asemenea, după aprobarea creditului ipotecar, clientul are posibilitatea să fie reprezentat de un colaborator al Centrului Ipotecar la Organele Cadastrale Teritoriale pentru înregistrarea Contractelor de vânzare-cumpărare a imobilului și Contractelor de Ipotecă în acest caz, clientul poate obține resursele creditului în aceeași zi cu depunerea actelor spre înregistrare la OCT, nefiind necesară prezentarea Contractelor înregistrate. Această posibilitate oferă clientului oportunitatea de a evita deplasarea și așteptarea în cozile din Oficiile Cadastrale, ceea ce economisește substanțial timpul clienților. 

Ce alte avantaje oferiți persoanelor contractante de serviciile Centrului Ipotecar Mobiasbancă?

Adițional la cele menționate, persoanele fizice pot obține un șir de informații utile cu caracter legislativ și administrativ aferente procesului de achiziție a imobilului.

Faptul ca Centrul este unul dedicat în creditarea ipotecară - oferă posibilitatea clientului să obțină cea mai profesionistă consiliere, facută de oameni cu experiență în domeniu, și asigură un timp mai scurt de finalizare a procesului de procurare a propriei locuințe.

De asemenea, vreau să menționez că, în cadrul Centrului Ipotecar dezvoltăm parteneriate cu companii de construcții, agenții imobiliare, dar și cu producători de mobilă, designeri, magazine de materiale de construcție și finisare, dar și alte tipuri de parteneriate, toate având scopul ca clientul odată intrat în Centrul Ipotecar să poată găsi aici tot ce este necesar în procesul de achiziție, reparație și amenajare a locuinței sale. Astfel, clienții vor dispune de oferte speciale din partea partenerilor noștri.

Tot, în cadrul Centrului Ipotecar, obțineți oportunități de refinanțare a unui credit ipotecar contractat la alte bănci, la ratele dobânzii mai avantajoase.

Construirea unei relaţii de încredere cu clienţii este foarte importantă pentru noi. De aceea, abordăm fiecare solicitare în mod individual și identificăm anume acele oferte și credite imobiliare, care să corespundă necesităților specificate. Respectiv, garantăm certitudinea unei decizii corecte cu privire la creditul accesat.

Prin activitatea noastră vrem să ajutăm oamenii să-și realizeze visul de-a avea propria locuință.

Unde pot apela persoanele pentru a contracta serviciile Centrului Ipotecar?

Ne aflăm în sectorul Râșcani din Chișinău, pe strada Miron Costin, 13/1. Ușile noastre sunt deschise pentru clienți de marți până sâmbătă, între orele 10:00 și 19:00.

Am stablit acest orar pentru a oferi posibilitate clienților să beneficieze de timpul necesar luării unei decizii importante, și anume în orele după serviciu sau sțmbăta, cand dispun de mai mult timp liber. Acest lucru oferă o comoditate suplimentară clientului pentru ca să beneficieze de serviciile Centrului Ipotecar Mobiasbanca. Pentru orice detalii suntem disponibili la numărul de telefon (022) 812-217 sau (022) 812-211.

P.

P.

Vezi și aceste știri
Fadei Nagacevschi a fost propus la funcția de viceprimar al capitalei

Fadei Nagacevschi a fost propus la funcția de viceprimar al capitalei

Cele peste 1,6 milioane de euro introduse prin contrabandă la vama Leușeni în aprilie 2020 - confiscate în totalitate la bugetul de stat

Cele peste 1,6 milioane de euro introduse prin contrabandă la vama Leușeni în aprilie 2020 - confiscate în totalitate la bugetul de stat

Încă o încercare: Spînu va pleca la Sankt-Petersburg pentru a discuta aprovizionarea R. Moldova cu gaze naturale (VIDEO)

Încă o încercare: Spînu va pleca la Sankt-Petersburg pentru a discuta aprovizionarea R. Moldova cu gaze naturale (VIDEO)

Advertoriale
FinComBank a lansat primul card de credit cu perioada de grație până la 90 de zile

FinComBank a lansat primul card de credit cu perioada de grație până la 90 de zile

Vinăria Cricova organizează “HalloWeRun” - unicul fun run subteran din țară

Vinăria Cricova organizează “HalloWeRun” - unicul fun run subteran din țară

Consultații gratuite pentru nevăzători din partea Optica Familiei: “Împreună facem lumea mai bună!”

Consultații gratuite pentru nevăzători din partea Optica Familiei: “Împreună facem lumea mai bună!”

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
  Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Tărț la PAS. Analizăm promisiunile noii majorități parlamentare și cât de reale sunt acestea (AUDIO)
 • Podcastul „Bilet în Parlament”: Viața de deputat, între glamour și birocrație. Discuție cu fostul parlamentar Vadim Pistrinciuc (AUDIO)
 • De la 11, cu Veaceslav Platon despre promisiunile electorale ale lui Veaceslav Valico
Cele mai populare
 • 1
  O suburbie a Chișinăului a înregistrat cea mai mare rată de vaccinare pe țară. Primarul spune că 62% din locuitori sunt imunizați
 • 2
  Ceban a venit cu noi atacuri la adresa guvernării: „Mă sufoc să tac și să văd cum oamenii buni nu se descurcă”
 • 3
  Cetățenii ruși care doresc să obțină o viză în SUA, incluși în lista „naţionalităţilor fără adăpost". Reacția Moscovei
 • 4
  Ceartă cu împușcături între un polițist de sector și un grup de tineri. Reacția Inspectoratului General al Poliției
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.