Usatîi a anunţat că, conform informaţiei din anturajul oligarhului în posesia căreia a intrat, „întrebarea trebuie rezolvată pînă pe 10 ianuarie”.

„Nu mai tîrziu de 10 ianuarie, Renato Usatîi trebuie să fie adus în Moldova, viu sau mort. Asta e ceea ce i-a spus el lui Saşa Jizdan”, a menţionat Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru” a anunţat, adresîndu-se executorului comenzii, Alexandru Jizdan, că toţi membrii grupului său, care vor participa la răpirea sau lichidarea lui, „vor ajunge fie în Izolatorul de Detenţie Preventivă, fie la un cimitir „în variantă econom” undeva la 50 de km de la Moscova”. „Mai ales că, va fi în baza unor motive absolut legale”, a precizat Usatîi pentru a evita interpretările „privind ameninţarea poliţiştilor”.

În legătură cu aceasta, Renato Usatîi l-a prevenit pe Jizdan şi executorii acestuia în privinţa unor „paşi negîndiţi”, amintind de implicarea actualului ministru la un şir de crime, inclusiv a unui omor la comandă în centrul Chişinăului.

Acest material este un Advertorial Politic și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.